TRABZONLU ÖĞRETMEN ÖOKULUN TÜM ÖĞRENCİLERİNE BORDO MAVİ EŞOFMAN VE FORMA YAPTIRTTI 


 Orada bir köy var uzakta. Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesine bağlı ekinler Köyü. Gözlerden ırak bu köyde öğretmenlik yapan bir Trabzonspor sevdalısı. Hem yabancı bir isim de değil. Trabzonspor’un eski antrenörlerinden ve kulübe her kademede büyük emekleri geçmiş merhum Hayrettin Şiranlı’nın torunu Merve Şiranlı. Merve, öğretmenin ilk tayini bu köye çıktı. 

Başta memlekete hasret kalmak zor gelse de “Bize her yer Trabzon” şiarından yola çıkıp Bordo-Mavi sevdasını bu gözden uzak köyde en güzeliyle yaşamının yolunu bulmuş. Kıt imkanlarla eğitim gören öğrencilerine camiadan gördüğü destekle Trabzonspor forması alan ve beden eğitimi derslerini bordo-mavili renkler içinde yapmalarını sağlayan Şiranlı sevdasını öğrencileriyle paylaşıyor.

Trabzonsporlu Merve öğretmen, Ceylanpınar Tekinler Köyü İlkokulunda tüm öğrencilerinin Trabzonspor forması giymekten hayli memnun olduklarını belirtiyor. Okulda öğretmenlik yapmaya başladığından bu yana daha iyi şartlarda eğitim vermek adına kendi ve köy halkı imkanlarıyla çalışmalar yaptıklarını dile getiren Merve öğretmen şunları söylüyor: 

“Köyde göreve başladığımdan bu yana şartları nasıl iyileştirebiliriz diye düşünüyoruz. Okulu boyattık, halıları yıkattık, babam Bahri Şiranlı sayesinde Trabzon’dan okul öncesi malzemeleri alarak buraya getirdim. KTÜ Okul Öncesi öğretmenliği bölümünden yardım istedim. Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Yasin Öztürk duyarsız kalmadı. Ekip kuruldu. Onlarda sınıfımda kullanmak için yardımları topluyorlar. 

Tabi bu kadar eksik olduğu halde bizim için ilk sevda ilk dest Trabzonspor’dur dedik. Ve her şeyden önce Trabzonspor sevdasını burada da yaşatmaya başladık. Eski yöneticilerimizden Mecit Sarı’ya da yardımlarından dolayı çok teşekkürlerimi sunarım. Her öğrencime özel forma yaptırdı. Eksiklerimiz olsa da zorluklar olsa da ben çocuklarım için buradayım. Çünkü onlar her şeye değer”

Merve öğretmenimizin, öğretme azmi ve Bordo-Mavi sevdasını ayakta alkışlıyor, kendisine bu yolda destek verenlere teşekkür ediyoruz.