FAHRETTİN ÇEBİ HACIOSMANOĞLU'NUN LİSTESİNDE 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  Trabzon Araklı ÇAYKUR Çay Fabrikası Müdürü Fahrettin Çebi İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Trabzonsor aday listesinde adı başa yazıldı. 

TRABZONSPOR'A ÇALIŞKAN MÜDÜR 

Trabzon Of,Sürmene ve sonrasın Araklı Çaykur Çay Fabrikalarının müdürlüğünü yapan ve atıl haldeki Çaykur Çay Fabrikalarını İstihdama kazandıran Müdür diye adı anılan Başarılı Müdür Fahrettin Çebi'nin isminin Trabzonspor Kulüp Yönetimi için geçmesi Of,Sürmene,Köprübaşı ve Araklı Halkını heyecanlandırdı. Trabzonspor Taraftarları Araklı Çay Fabrikasına akın etti.  

LİSTEDE İKİ SÜRMENELİ 
Trabzonspor Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun sır gibi sakladığı İsim Listesinde kesin olarak var diye bilinen ilk iki isim Ali Uzunay ve Fahrettin Çebi olduğu açıklandı. Ali Uzunay İbrahim Hacıosmanoğlu'nu şimdiye kadar hiç bir şekilde yalnız bırakmadığı gibi Trabzonspor Kulüp Başkanı seçilmesinde de büyük rol almıştı. Fahrettin Çebi Sürmene Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çebi'ninde ağabeyisi olması hasebi ile Sürmene ve civar ilçelerde delegelere derin etki yapması bekleniyor.