Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, Trabzon’da şehit ailelerini yine unutmadı. Trabzon Şehit Aileleri Derneği ve Emniyet Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne forma kampanyası eşliğinde kendisinin aldığı formalardan hediye etti. Daha önce de şehit çocuklarına forma hediye etmişti. 

Ortahisar Belediyesi’nin yeni yapılan binasının hemen yanında belediye tarafından tahsis edilen lokal önünde yapılan törene Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç katıldı. 

Formaları tek tek dağıtan Başkan Genç, "Trabzonspor Başkan Yardımcısı sayın Ertuğrul Doğan bize, Trabzonspor’un sadece bir spor kulübü olmadığını tekrar hatırlattı. Kendisine sonsuz teşekkür ediyor ve alkışlıyorum. Bu gibi hatırlatmalar, şehit ailelerine bir lütuf değildir. Onların her sözü bizim için emirdir. Her dediği bizim için çok önemli baş tacıdır. Buradan şehitlerimize rahmet diliyorum. Bu vatan kolay olmadı. Kolay kazanılmadı. Biz bunu biliyoruz" dedi.

Bu konuşma şehit yakınları tarafından büyük alkış alırken, forma dağıtımı sırasında bir şehit yakını, "Trabzonspor şehidim için bir tutkuydu. Bizim için bu çok büyük sürpriz oldu. Bu formayı duvarıma asacağım kıyıp giyemem" demesi de göz yaşlarına boğdu.