Ersun Yanal ; Oyuncularımı Tebrik ediyorum 
Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com


 Trabzonspor - Bursaspor Karşılaşmasını 2-1 kazanan Trabzonspor Futbol Takımının Teknik Patronu Ersun Yanal Bakın Maç Sonrası nasıl açıklama yaptı. 


“Öncelikle oyuncularımı tebrik ediyorum. Kaygılı bir dönem geçiriyoruz ve onlar da bunu taşıyor. Yeni gelen oyuncularla hemen bir takım olmak çok zor iş. Tabiki Trabzon camiasının beklentileri de çok yüksek. Her fırsatta sabırlı olmayı dile getiriyorum. Öncelikle bütün camiamıza ve taraftarlarımıza sabır gösterdikleri için çok teşekkür ediyorum. Aramıza yeni katılan oyuncuların ortaya koydukları futboldan çok, ortaya koydukları kazanma hırsı ve karakterlerinden dolayı ayrıca tebrik ve teşekkür ediyorum. Dediğim gibi takım olmak çok zor iş. Bugün on kişi kalmamıza rağmen ikinci bölge savunmasını iyi yaptık ve o bölgedeki oyunun kontrolünü sağladık. Topu o bölgede tutmak kolay değildi. Bursaspor'da yaratıcı oyuncular var. Bir tane pozisyon verdik ama çok daha fazla gol atabilirdik. Genelde topun kontrolü bizdeydi. Bu ilk yarıdaki maçlarda da böyleydi. Genç oyuncularımızı kazanmak için bir süreç var. Lütfen herkes bu süreci sağduyulu takip etsin buna ihtiyacımız var. Bursaspor iyi bir takım. Bazı sorunları belki olabilir ama her an oyunun seyrini değiştirebilecek oyunculara sahip. Bir kaç oyuncu daha kazanıp yolumuza daha emniyetli olarak devam etmek istiyoruz.

N’doye nazik ve kibar oyuncu. Kasıtlı bir hareket yapacak oyuncu değil. Hakemin takdiri. Yaralanmaya bu şekilde karar veriyorlar. Önemli olan kartların doğru çıkarılması, inşallah doğru karar vermiştir

Mehmet Ekici bizim futbolcumuz. Mehmet Ekici ile ilgili bir çok şey konuşuluyor. O bizim oyuncumuz. Bizim içimizde kaldığı süre içinde bizim oyuncumuz. O yüzden netleşecek her hangi bir söylem ve eyleme tanık olmadık. Mehmet Ekici’nin eylem ve söylemde bizim içimizde olmayacak söylemi varsa olmayacaktır.

Tekrar ediyorum. Mehmet Ekici bizim oyuncumuz. Bizim içimizde olan bütün futbolcularla aynı yolda gidiyoruz. Eğer bunda olmak istemiyorsa problem yok.”