Ersun Yanal Akyazı'da Trabzonspor'u Birlikte Ayağa Kaldıracağız 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com    Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve Teknik Direktör Ersun Yanal Trabzon'a geldi, ilk işi Akyazı Spor Kompleksinde incelemelerde bulundular.

 BAŞKAN MUHARREM USTA USTA: 
Akyazı Stadında ilk olarak açıklamalarda bulunan Başkan Usta, "Sorunlar çözüldü.  Kafamızda soru işaretleri kalmadı. Yeni sezona biraz gecikmeli başlayacağız. Biliyorsunuz 2 maç seyircisiz oynanacağı için biz de buradan başlamak istemiyoruz. Bu statla bu kompleksle birlikte Trabzonspor ve Trabzon taraftarı bütün camiamız gerçekten hep beraber yukarıya doğru çıkacağız. Ben bugün özellikle daha fazla mutluyum. Etrafı gezdiğimizde şunu görüyoruz. Burası spor kompleksi değil şehrin nefes alacak önemli bir yeri olmaya da aday. Trabzon’da şehir dışına çıktığınızda önemli bir alan.  Hepimizin canının ciğerini yakacak şekilde dip yapmış noktadayız. Her şeyden yeniden başlamaya tesis bize referans olacaktır. Ben bütün takımla birlikte, yeni camia ile birlikte yeni hocamızla birlikte buradan yeni bir yolculuğa başlayacağız. Ben kendisine hoş geldiniz diliyorum. Yeni sezonda yeni heyecanlar için hep birlikte kenetleneceğimiz yolculuğa başlamak için davette bulunuyorum. Burayı sahiplenmemiz gerek" dedi. 

ERSUN YANAL 3 KEZ TRABZONSPOR BASINININ KARŞISINA GEÇTİ : SABIR İSTEDİ
 Başkan Usta'nın ardından ise Trabzonspor'un çiçeği Burnundaki yeni Teknik Direktörü Ersun Yanal, "Trabzonspor, Türkiye’de önemli bir değer. Yılların birikimi olan bu camiayı oluşturan değerleri çok iyi tanıyor biliyorum. Şimdi çalışma zamanı. Çok söz zamanı değil. Neler yapacağımızı nasıl yapacağımız daha detaylı bir şekilde anlatacağız. Trabzonspor hangi şartlarda ve koşullarda çalışacağını iyi biliyor. Bu masaya yatırıldı. Önümüzde bir orta vade olacak. Herkesin burada sabrına ve desteğine ihtiyacımız var. Her şey birden olmayacak. Yavaş yavaş gelişecek. Kuracağımız sağlıklı bir adımla, Trabzonspor’un bundan önce ne yaptığını değil, sağlam adımlarla yapan, çatısını doğru kuran, temeli sağlam olan takım yaratmak zorundayız. En büyük destekçimiz sizler olacaksınız. Bize biraz süreç, zaman ve destek lazım. O desteği tüm taraftarlarımızdan bekliyoruz ,sizlerden sabırlı olmanızı istiyorum ''dedi