Ünlü hakem yorumcusu Erman Toroğlu, Trabzonspor'un verilmeyen penaltısını yorumladı. Toroğlu, "Şu pozisyonda, hakem ve VAR operasyon yok desinler ben yorumculuğu bırakırım" dedi. 

 Süper Lig'in 26. haftasında zirvedeki dev maçta Trabzonspor evinde Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Medikal Park Stadı'nda koronavirüs tedbirleri kapsamında seyircisiz oynanan mücadele karşılıklı gollerin ardından 1-1 sona erdi. Maçın içerisinde Nwakaeme’ye yapılan açık faul penaltı olarak verilmezken maçın VAR hakemi de ilginç bir şekilde maçın hakemi Fırat Aydınus’u çağırmadı.


Pozisyonu Aspor’da ki programda değerlendiren Erman Toroğlu, “Nwakaeme çıkmak istiyor, çıkamıyor. Arkadan formayı yay gibi çekiyor. Sonrasında seyrettiğimde gördüm. Bu pozisyon su götürmez penaltı. Pozisyonu Fırat Aydunus görüyor ve vermiyor. Adım Erman Toroğlu kadar net söylüyorum. Yüz ifadesi görüyor vermiyor. VAR nasıl çağırmıyor, inanılır gibi değil. Arada bir pozisyon olsa bu pozisyonlardan derim. Bu penaltı değilse ne.. Ey baltalar.. Ey Fırat, Ey Mete Kalkavan.. Pardon ağabey ya. Böyle bir şey olmaz. Yüze bakın, görüyor net.. Kararsız kalıyor birdaha bakıyor.
Görüyor uyanık. Kime hizmet ediyorsunuz bilmiyorum. Burada sakatlık var. Şu penaltı pozisyonunda hakemin de sakatlığı var, VAR’ın da sakatlığı var. operasyon var. Operasyon var.. Ya iddia ediyorum. Şu pozisyonda operasyon yok diyen adam bana gelsin. Ne kadar iddialı konuşuyorum. Benim mahkemeye verebilirler. Şu pozisyonda, hakem ve VAR operasyon yok desinler ben yorumculuğu bırakırım. Arkadalar olur mu? Nasıl görmezsin bunu VAR’dan. Ben kolay kolay itmeye vermem. Bu ayıp bu olmazki.. Basma olsa, ne kadar derim. Önce basmaya takıldım. Meğerse arkadan baba çekmiş, yatması ne… Bu organize iş. Hadi beni dava etsinler. Eğer bu, açık kanalda, bizim kanalda olsun eğer bunu vermeyen hakem ve VAR organize işin içindeler.. Net görüyor. Vay kalkavan, vay Fırat Aydınus. Net görüyor. Kurtulamadı. Vicdanı rahat değil. Yürüyün gidin ya.. Trabzonspor ne yaparsan yap işin zor… “ dedi.