Edin Visca'da Mutlu Son 
Haber : Kamil Anahar www.trabzonhaber24.com

 Trabzonspor, 50. yılda şampiyonluk için kadrosunu güçlendirmek için 6 yıl Başakşehir'de top koşturan Boşnak kanat oyuncusu Edin Visca ile anlaştı.

Trabzonspor Edin Visca transferinde sona geldi Trabzonspor, Medipol Başakşehir'in yıldızı Edin Visca transferinde sona çok yaklaştı! Trabzonspor, Visca için Yusuf Erdoğan ve para karşılığında anlaşmaya vardı...
Trabzonspor Edin Visca için Başakşehir ile anlaştı! Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor, bir süredir gündeminde olan Edin Visca'da mutlu sona çok yaklaştı. Trabzonspor, Medipol Başakşehir ile Edin Visca'nın transferi konusunda büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Bordo-mavili ekip Visca karşılığında Medipol Başakşehir'e Yusuf Erdoğan'ı verip, bonservis bedeli olarak da 3,5 milyon euro civarında bir rakam ödeyecek. İki ekip arasındaki ufak detayların da netleştirilmesinin ardından Trabzonspor'un Edin Visca transferini açıklaması bekleniyor. Trabzonspor'un gözdelerinden biri olan Edin Visca, kulübü Başakşehir'in yöneticilerine, "Ben artık yeni bir sayfa açmak istiyorum. Trabzonspor'un teklifi beni çok heyecanlandırdı. Size hiç sorun çıkarmadım, bir jest bekliyorum" mesajını vermişti.