Trabzonspor’un her kazandığı maç sonrası mutlaka bir transfer iddiası ortaya atılmaya devam ediyor. Daha önce bir çok kez uygulanan taktik yeniden Olcan üzerinden yapılıyor.

İddiaya göre Beşiktaş’ta Gökhan Töre’nin yerine Olcan Adın transfer edilmek isteniyor.  Trabzonspor’un en büyük silahı konumundaki Olcan Adın için Bilic ve yönetimin oldukça ısrarcı olduğu belirtiliyor.

Bu iddiayla kafaları karıştırıp huzursuzluk çıkarılmaya çalışılsa da Olcan Adın konusunda Trabzonspor cephesinin çok net bir tavrı var. Daha öncesinde Haber61.net’e konuşarak Olcan transferini bir çok kez yalanlayan yöneticilerin yanı sıra Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu sert bir şekilde Olcan’ı göndermeyeceklerinin altını çizmişti.

Öte yandan yine  Haber61.net’in edindiği bilgilere Trabzonspor’da lig bitmeden başlayan transfer çalışmalarıyla gelecek sezon daha iddialı bir takım kurmak istenirken takımı Olcan ve Onur üzerinden şekillendirilecek. Bu tip transfer iddialarının gerçeklik payının olamayacağı ve amacın sadece kafa karıştırmak olduğu da dile getiriliyor.