Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında Trabzonspor ilk karşılaşmada 2-0 mağlup ettiği Denizlispor ile deplasmanda mücadelede edecek.

İlk karşılaşmada alınan 2-0'lık galibiyetle daha rahat konumda olan bordo mavililerde teknik direktör Hüseyin Çimşir de ilk kez deplasman maçında takımının başında olacak.

Denizlispor Trabzonspor maçı hangi kanalda?

Bugün (perşembe) saat 17.00'de başlayacak karşılaşma Denizli Atatürk Stadı'nda oynanacak. Maçın hakemi Ali Şansalan olacak ve onun yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ile Kerem Ersoy üstlenecek. Maçın VAR hakemi Abdülkadir Bitigen AVAR hakemi de İbrahim Çağlar Uyarcan olacak. Karşılaşma A Spor'dan canlı yayınlanacak.

Denizlispor Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

MUHTEMEL 11'LER

DENİZLİSPOR: Tolgahan, Lopes, Muhammet, Oğuz, Zeki, Murawski, Recep, Asım, Alihan, Rodallega, Sacko.

TRABZONSPOR: Erce, Serkan, Hosseini, Campi, Abdurrahim, Sosa, A. Parmak, Yusuf Sarı, Ndiaye, Nwakaeme, Sörloth.

Trabzonspor'da bu maç öncesi Abdülkadir Ömür ile Ahmet Canbaz, Ekuban, Sturridge ve Fıratcan'ın sakatlıkları bulunuyor. Teknik direktör Hüseyin Çimşir'in bu karşılaşmaya rotasyonlu bir kadroyla çıkması bekleniyor.

10 YILLIK ÖZLEM

Ziraat Türkiye Kupası'nı 8 kez müzesine götüren ve en son 2009- 10 sezonunda bu sevinci yaşayan bordo-mavililer, 10 sezondur süren hasreti sonlandırmak istiyor. Son olarak Şanlıurfa'da oynanan final maçında Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek Türkiye Kupası'nı kazanan Karadeniz devinin o günden bu yana bir daha yüzü gülmedi.

DENİZLİ GENÇLERLE ÇIKACAK

.Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın oynanacakları Trabzonspor maçına eksik ve sakat futbolculardan dolayı çok rotasyonlu bir kadro ile çıkacaklarını kaydederek, “Genç oyuncular ile çıkıp bu maçı tolere etmek istiyoruz. Stoper mevkiinde ciddi eksikliklerimiz var. Mustafa’nın da sakatlanması o anlamda bizi ciddi zora soktu” dedi