AK Parti İlçe Teşkilatı’nın organizasyonunda TS Club mağazasından kasket alan Çebi ile ilçe yönetim kurulu üyeleri kritik Fenerbahçe maçı öncesinde takımlarına moral verdi.
 
PROGRAM DÜZENLENDİ
AK Parti Ortahisar İlçe Teşkilatı’nın organizasyonunda Şenol Güneş Kompleksi’ndeki TS Club mağazasında program düzelendi. Programda İlçe Başkanı Selahaddin Çebi’nin yanı sıra ilçe yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.
FENERBAHÇE MAÇI ÖNCESİ MORAL VERDİ
Çebi, Fenerbahçe maçı karşısında Trabzonspor’a başarılar dileyerek “Trabzonspor’umuz Fenerbahçe karşısında zirve mücadelesi verecek. Takım kazanma adına sahada üzerine düşeni yapacak. Bizler de bu şekilde hem maddi hem de manevi olarak gönül sevdamız Trabzonspor’umuzun yanında yer alıyoruz. Programın düzenlenmesinde emeği geçen parti yönetim kurulu üyelerime teşekkür ediyorum.” dedi.
GELENEĞE UYDU
Başkan Çebi “Trabzon’a, Trabzon insanına, Trabzonspor sevdalılarına kasket çok yakıştı. Biz de bugün bu geleneğe katılarak kasket takıyoruz.” diyerek mağazadaki kasketleri beğendiğini söyledi.
DESTEK OLMAYA DAVET ETTİ
Kasketin Trabzonspor’un geçmişinde özel bir yeri olduğunu belirten Çebi şunları söyledi: “Kasket bize Trabzonspor’un geçmişini, üstün başarılarını hatırlatıyor. O şanlı yıllara geri dönüyoruz. Maziden atiye bağımızı perçinliyoruz.  Artık bilinmelidir ki efsaneler geri döndü. Bu geleneğin artarak devam edeceğine inanıyorum. Bizler de Trabzonspor’umuzun, efsanelerimizin yanındayız. Tüm Trabzonspor sevdalılarını kasket akıma iştirak etmeye davet ediyorum.”