Burak Yılmaz Tartışmalarına MHP Trabzon İl Başkanı’da Katıldı 

Haber;Ömer Altıntaş www.trabzonhaber24.com. Dün geceye damga vuran Trabzonspor-Bursaspor karşılaşmasının 70’inci dakikasından sonra Trabzonspor teknik patronu Ünal Karaman’ın takımı 1-0 Önde ilken Yıldız Futbolcu Burak Yılmaz ve Redallaga’yı oyundan alması hakkındaki açıklamalara MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım’da dahil oldu.Başkan Tarımın açıklamaları aynen şöyle ;

Türkiye’de siyasette futbolda zorlaştı çünkü herkes ikisinden de çok anlıyor, düşünebiliyor musunuz dalga dalga gelen Bursa spor ataklarına karşı, ikinci  golü düşünmekte zorlanan Trabzonspor’un değişiklikleri normal değil mi, tutsaydı büyük hoca, güzel değişiklik yaptı, tutmayınca Ünal hoca hoca değil, güldürmeyin adamı.ofsayıttan ve gece kulübünden çıkamayan Burak’la bu kadar olur. Bir şey yapmıyorsun bari takımın motivasyonunu bozma.
   
Halen ligin en iyi santraforu olduğunu düşünüyorum fakat Trabzonspor’u  emekli oyuncuların Amerika’ya gidip gönül eğlendirdikleri COSMOS kulübüyle karıştırdı herhalde.
 
    Şimdi diyecekler ki Ünal ülkücüde onun için sahip çıkıyorsunuz. Evet doğru fakat, hem ülkücü hem de adam gibi adam olduğu içindir. sahiplenmemiz, biz Özkan Sümer’ede destek çıktık, Sümer ülkücü müydü. değildi ama Trabzon’un futboldaki en büyük değerlerinden biriydi.
 
     Bizdeki adalet duygusunu ancak hareketimizi bilenler bilir.