Spor Toto Süper Lig'de 2019-20 Cemil Usta Sezonu'nda ilk maçına çıkacak olan Trabzonspor; Kasımpaşa deplasmanında!

Bugün (18.08.2019) saat 21:45'de Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda başlayacak maçı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını ise Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Mücadelenin 4. hakemi Volkan Bayarslan olurken, VAR hakemi Mete Kalkavan, AVAR hakemi ise Mustafa Emre Eyisoy oldu.

Karşılaşma BeIN Sports HD 1'den canlı olarak yayınlanacak . 

MUHTEMEL 11'LER!

Trabzonspor: Uğurcan, Pereira, Hüseyin, Hosseini, Novak, Abdulkadir Parmak, Sosa, Ekuban, Nwakaeme, Abdülkadir Ömür, Sörloth

Kasımpaşa: Ramazan, Popov, Fernandes, Ben Youessef, Hafez, Aytaç, Pavelka, İlhan Depe, Khalili, Yusuf, Koita

Kasımpaşa ve Trabzonspor bugüne kadar 26 kez karşı karşıya geldi. Bu müsabakalarda 11 kez Trabzonspor sahadan galibiyetle ayrılırken 6 kez Kasımpaşa kazandı. 9 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. İstanbul’da oynanan 13 karşılaşmada 4 kez Trabzonspor kazanırken 4 kez de Kasımpaşa kazandı. 5 karşılaşmada taraftar eşitliği bozamadı.

Kasımpaşa ile Trabzonspor son olarak 04.03.2019 tarihinde İstanbul’da karşılaştı. Müsabaka 2-2 beraberlikle sona erdi. Kasımpaşa oynadığı son karşılaşma olan hazırlık maçında Khouribga’yı evinde 2-1 mağlup ederken Trabzonspor UEFA Avrupa Liginde Sparta Prag2ı evinde 2-1 mağlup etti.

Trabzonspor ile oynadığı son 11 Süper Lig maçının sadece ikisini kazanabilen Kasımpaşa (5B 4M), daha önceki iki karşılaşmada rakibini mağlup etmişti.

Kasımpaşa deplasmanında çıktığı son beş Süper Lig maçında da gol atan ve yenilgi almayan Trabzonspor (2G 3B), daha önceki beş karşılaşmanın sadece birini kazanabilmişti (1B 3M).


 Kasımpaşa, evinde oynadığı son 10 Süper Lig maçında da kalesini gole kapatamadı ve ortalama iki gol yedi (toplam 20). Kasımpaşa'nın bu serisi ligde iç sahada halen devam eden en uzun gol yeme serisi konumunda.
İstanbul takımlarıyla deplasmanda oynadığı 14 maçın sadece ikisini kazanabilen Trabzonspor (7B 5M), bu iki galibiyeti de Kasımpaşa karşısında aldı.

Süper Lig'deki toplam 14 sezonunun 13'ünde ve son 12 sezonunda açılış maçlarını deplasmanda oynayan Kasımpaşa, 1960/61 sezonu başından bu yana ilk kez ligi evindeki bir maçla açacak. Kasımpaşa Ağustos 1960'taki maçta Göztepe ile golsüz berabere kalmıştı.

Hazırlıklarını tamamlayan Trabzonspor dün akşam saatlerinde İstanbul'da kalacağı otele yerleşirken; Kasımpaşa'da akşam yaptığı son antrenmanla hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.