Son zamanlarda Trabzonspor’a gönül veren İş insanları, STK’lar, kuruluşlar ve taraftarlar Trabzonspor’un adına çok anlamlı etkinliklere imza atıyor bunlardan biride bugün Büyükçekmece sahilinde yaşandı. Büyükçekmece Trabzonsporlular Derneği ihtiyaç sahibi 25 çocuğun sünnetini yaptırarak onların bu mutluluğuna şahitlik etti.
Çocukları mutlu etmek adına bugün çeşitli etkinlikler ile horon, palyaço gösterileri, mehteran gösterisi ve oyuncaklar dağıtıldı. Ardından Trabzonspor ikinci başkanı Ertuğrul Doğan miniklere sürpriz olarak Trabzonspor formaları ve çeşitli hediyeler yolladı. Formalarını alan çocukların mutluluğu gözlerinden belli oluyordu.
Trabzonspor ikinci başkanı Ertuğrul Doğan yolladığı mesaj ile geleceğimiz olan çocukları mutlu etmek bizim içinde çok önemli diyerek elimden geldiğince bütün bordo mavi sevdalısı çocukları sevindirmek istiyorum dedi. Tüm çocuklarında erkekliğe ilk adımlarından dolayı kutluyorum dedi.
Dernek başkanı Cihan Çerman ise bugün çocukların sevinci bizleri daha çok heyecanlandırdı ve yönetimimiz ile aldığımız karar ile önümüzdeki yıl yüz çocuğumuzu sünnet ettirme kararı aldık dedi. Çerman Trabzonspor ikinci başkanı Ertuğrul Doğan beyede sonsuz teşekkür ederek bir telefon ile bizi hiç ikiletmeden destek olmasından dolayı mutluluk duyuyoruz dedi.