TRABZON ŞEHRİ AYAĞA KALKTI

Ergenekon kararının açıklamasının ardından 3 Temmuz süreciyle ilgili paylaşım yapan Burhan Kuzu "Şike davasınının FETÖ kumpası olduğu tescillenmiştir" dedi.
Kuzu paylaşımında  "Değerli Fenerbahçeli kardeşlerim; Ergenekon davasının gerekçeli kararında, sözde şike davasının FETÖ/PDY kumpası olduğu tescillenmiştir. 2010-2011 sezonu şampiyonluğunuz tertemizdir. FETÖ ile mücadeleye her alanda sonuna kadar devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Kuzu'nun bu sözleri kısa sürede büyük tepki çekti ve Trabzonsporlu taraftarlar 2010-11 sezonunun tertemiz şampiyonunun Trabzonspor olduğunu hatırlattı.

BİR TEPKİDE ORTAHİSAR BELEDİYE BAŞKANINDAN GELDİ

Ak Parti Eski Milletvekili Burhan Kuzu’ya bir tepkide Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç’ten geldi .Başkan Genç sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada Burhan Kuzu’yu yerden yere vurdu. 

AHMET METİN GENÇ

Son derece hukuki dayanaktan yoksun bir açıklama.Fenerbahçe,kıyamete kadar tüm kamuoyunca da şike hükümlüsüdür.Hukuken de vicdanen de böyledir.FETÖ’nün şefaatinden yararlanarak,bundan kurtaramaz.2010/2011 sezonunun tertemiz Şampiyonu(,ŞİKEBAHÇE değil),İlelebet TRABZONSPOR’umuzdur.♥️