Başkan Genç, ''Trabzonspor Güce Karşı Hakkın Mücadelesidir ''
Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com 

Trabzonspor olağan divan kurulu toplantısında konuşan Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç, müjde vererek şike yapan Fenerbahçe ile ilgili açıklamalarda bulundu. Genç şu ifadelere yer verdi;

TANJU GÜRSÜ’NUN İSMİNİ ORTAHİSAR'DA CADDEYE VERDİK

  “Divan Başkanımızın müracaatından, Trabzonlu Merhum Santçımız Tanju Gürsu'nun İsminin bir caddeye verilmesini meclisimizde değerlendirip gündeme aldık. Ortahisar Belediye meclisimizin AK Partili, MHP’li, CHP’li üyelerinin oy birliği ile beraber Kemerkaya Mahallemizde bir sokağa ismini verdik. Sadece şöyle bir bürokratik eksiklik var. Ben bu işi Genel Kurulun bir talebi ve vazife sonucunda alıp hemen meclisimizde karar verdik. İnşallah süreç tamamlandıktan sonra yazılı olarak cevap vereceğiz.

TRABZONSPOR GÜCE KARŞI HAKKIN MÜCADELESİDİR 

Trabzonspor’un her vesile ile bir spor kulübünden çok daha anlam ifade ettiğini, karakter olduğunu, güce karşı hakkın mücadelesi olduğunu ifade etmeye devam ediyoruz. Buna istinaden 2010-11 yılında Anamızın AK Sütü gibi haklı olan şampiyonluğumuzun tescili adına CAS Nezdinde ki çalışmalar neticesinde olumlu netice alamadık. Ama bu bir hak mücadelesi. Ne kadar uzun olursa olsun, bu hakkın bu şehre teslimine kadar ne kadar süre geçerse geçsin, başkan ve yönetim ve sonuna kadar devam ettirmeli. Bu güce karşı bir duruş, haklı olan bir şey istiyoruz. Fenerbahçe spor kulübü adına yönetenleri ve yöneticileri şuanda adaletten nasibini almamış bu federasyon ve başkanı yöneticileri tarafından yöneticileri cezalandırılmıştır. Onun için bu mücadeleye devam edeceğiz. Bu mücadele sadece bizim adımıza değil Mardin Kızıltepe Trabzonsporlular derneğinin kaç tane üyesi olduğunu biliyor muyuz? Sadece Trabzon adına değiliz. Haksızlığa karşı hissiyata tercüman olan Trabzonsporlular olarak Mardin Trabzonsporluların Derneğinin 3 bin 570 üyesinin hukukun korumamız lazım”