Başhekim Çağılcı 22.11.2021 tarihi itibari ile Akçaabat Özel 7M Hastanesinin hisselerinden satın alarak Hastanenin yeni ortakları arasına girdi. Başhekim Opr.Dr.Ayhan Çağılcı Akçaabat Özel 7M Hastanesinin hem Başhekimliğini yürütürken hemde yeni sahipleri arasına girerek işveren oldu.

ÇAĞILCI'NIN ÜNÜ ÜLKE SINIRLARINI AŞTI 

 Hemoroid, Fistül, Karın Duvarı Cerrahisi, Acil Cerrahi Ve Troid Cerrahisinde Türkiye’nin Rekortmen Cerrahlarından Olan Başhekim Opr. Dr. Ayhan Çağılcı yılların ardından tekrar Başhekimlik görevine getirilmesi ile birlikte Akçaabat Özel 7m Hastanesi ziyaretçi akınına uğramıştı.Trabzon'da Turizm işi ile uğraşmakta olan İş insanları Başhekim Çağılcı görecve geldikten sonra Sağlık Turizmine de büyük katkı sağlayacağını düşünmekte.  

ÖZEL 7M HASTANESİ HERLKESİN HİZMETİNDEDİR

 Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinden Mezun Olduktan Sonra Türkiye’nin Çeşitli İllerinde Hekimlik Yapan, Genel Cerrahı Ana Bilim Dalındaki Uzmanlığı İle Birlikte Sürmene Devlet Hastanesinde Başhekim Olarak Hizmet Veren, Hizmeti Verirken Binlerce Ameliyatla İnsanlara Şifa Dağıtan Opr. Dr. Ayhan Çağılcı Yıllarını Verdiği Kanuni Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nden Emekli Olduktan Sonra Özel Akçaabat 7M Hastanesinde 01 Şubat 2020 İtibariyle Hasta Kabullerine Başladı. Kaşüstü Kanuni Eğitim Ve Araştırma Hastanesinde Günde Ortalama 15-20 Ameliyat Yapan Son Ay İse 214 Ameliyata İmza Atan, Yıllık Ameliyat Performansı 1500, Poliklinik Performansı İse 12 Bin Olan Ayhan Çağılcı Özellikle Homoroid, Fistül, Karın Duvarı Cerrahisi, Troid Cerrahisi Ameliyatları Konusunda Türkiye’nin En Önemli İsimlerinden Biri Olarak Bulunuyor Ve Yurtdışından da Hastası Geliyor. 01 Şubat 2020 İtibariyle Akçaabat özel “7M” Hastanesinde Kendi Ekibiyle Hasta Kabullerine Başlayan Rekortmen Doktor Ayhan Çağılcı, Göreve Başladığı İlk Gün İtibariyle Çok Sayıda Hastasını Ameliyat Ederek Yeni Başladığı Süreçte Yeni Rekorlara İmza Atarak hastane yönetiminin de dikkatini çekerek Başhekimlik görevine getirildi.  www.trabzonhaber24.com Ailesi olarak Akçaabat Özel “7M” Hastanesinde 15 Kasım 2021 Pazartesi Günü İtibariyle Başhekim olarak atanan Değerli İnsan Opr. Dr. Ayhan Çağılcı ,22.11.2021 tarihi itibari ile Akçaabat Özel ''7M'' Hastanesine ortak oldu. Başarılar Diliyoruz.