Denizciyiz. bir kaptana yakışanı yaparak Trabzonspor’u şampiyonluğa taşıdı” dedi.
Programdaki açıklamalarında Trabzonspor’un şampiyonluğuna değinen Koç, “Meydandaki gençlerimizin, hemşehrilerimizin, taraftarlarımızın Trabzon Meydanı’nda yapmış olduğu kutlamaları gördük. Buradaki faaliyetler Yenikapı’da da devam etti. Akyazı’da kupa töreni ile kutlamalar devam etti. İstanbul’da oynanan maçta biletler tamamen satılmış, Olimpiyat Stadı’nda tıka basa doluydu. Futbol Trabzon için çok özel ve güzel bir şey. Sevincimizi arttırıyor” diye konuştu.
-“Örnek olduk”
Kutlamalarda tatsız bir tek hadisenin olmadığına değinen Koç, “Şunu da Trabzon olarak çok iyi başardık; gerek kamu yöneticileri olsun gerek ilgili ilgisiz sorumluk sahibi bütün dostlarımız sevinçlerde silah kullanılmaması için kampanya yürüttü. Tatsız bir tek hadise olmaması mükemmel. Hemşerilerimizin hepsine can-ı gönülden teşekkür ediyorum. Silah da kullanılmadı tatsız bir hadise de olmadı. Bir düzen içerisinde horonlar oynandı, şarkılar söylendi. Coşkulu çığlıklar atıldı, meşaleler yakıldı. Dünyaya örnek olduk” ifadelerini kullandı.
Koç, devamında, “Sabahlara kadar insanlar birbirine sarıldı, gözyaşı döken oldu, uykusuz gecelerde parklarda sabahlayanlar, uyuyanlar oldu. Bu çok güzel bir şey, çok güzel bir duygu. Beklenti devam ediyor.  ‘Bu sene o sene bundan sonra her sene’ sloganıyla Trabzonspor’umuzu ve yönetici arkadaşlarımızı severek desteklemeye devam ediyoruz” şeklinde konuştu.
-Kaptana yakışanı yaptı
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi’nden mezun olduklarını hatırlatan Koç şunları söyledi: “Başkan Ahmet Ağaoğlu benim mesleki bir arkadaşım. Benden üç yaş büyük olan Sayın Ahmet Ağaoğlu ile aynı fakülteden mezun olduk. Meslektaşız, denizciyiz. Ahmet Ağaoğlu bir kaptana yakışanı yaparak Trabzonspor’u şampiyonluğa taşıdı. Onu ve ekinini tebrik ediyorum. Çok güzel bir sonuç oldu. Bu yıl Trabzonsporlular olarak iki bayramı bir arada yaşadık.”