Artvin Trabzonspor Taraftarlar Derneği ile Artvin Çoruh Üniversitesinde okuyan bir grup üniversite öğrencisinin organizasyonu ile gerçekleştirilen etiklikte yaklaşık 200 kişilik taraftar grubu maç öncesi Atatpark Meydanı’nda toplandı.
Atkı, bere ve formalarıyla toplanma alanına gelen grup burada pankart açarak takım lehine sloganlar attı.
 Grup daha sonra buradan marşlar ve sloganlar eşliğinde Halitpaşa Meydanına kadar yürüdü.


 “Ne Beşiktaş ne Fener ne Cimbom, bu sene sensin şampiyon”,  “Şampiyonluk Kupası Trabzon’a gelecek” gibi sloganlar atan taraftarlar daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.
Galatasaray-Trabzonspor maçını Trabzonspor Taraftarlar Derneği Lokalinde birlikte izleyen taraftarlar burada da takımları lehine tezahüratlar yaparak destek verdi. 

Ezeli rakibini maçın son 5 dakikasında bulduğu iki şık golle yenmeyi başardı.
Maçın bitiş düdüğüyle birlikte büyük bir sevinç yaşan taraftarlar yine hep birlikte yürüyüş yaparak galibiyetin ve liderliğin tadını doyasıya kutladı.


-Hami Mandıralı taraftarlarla canlı videokonferans yaptı
 Öte yandan dev maça dakikalar kala Trabzonsporlu Hami Mandıralı ile canlı videkonferans yapan taraftarlar bir süre “Şampiyon Trabzonspor”, “Bombacı Hami” eşliğinde slogan attı. 
Taraftarlar Mandıralı’yı Artvin’e davet ettiler. Mandıralı ise en kısa sürede Artvin’de Trabzonspor Taraftarlar Derneği’ni ziyaret edeceğinin sözünü verdi.