ALSANA OSMANLI TOKATI Osmanlıspor 3-1 Trabzonspor
Haber : Muharrem Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Süper Lig'in 6. hafta karşılaşmasında Osmanlıspor, Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti. Osmanlıspor'da Torje bir gol bir asistle müthiş bir performans sergiledi. Trabzonspor ise Galatasaray mağlubiyetinin ardından üstüste ikinci yenilgisini almış oldu.

12. dakikada Ndiaye, kendi getirdiği topu Musa Çağıran’a aktardı. Bu futbolcunun kötü vuruşunda meşin yuvarlak auta çıktı.
         
22. dakikada Webo-Erdal Kılıçaslan-Ndiaye üçgeninde topla en son buluşan Ndiaye, kaleci Onur Kıvrak’ı da geçtikten sonra açısını kaybedince pozisyonu değerlendirmedi.
         
26. dakikada Musa Çağıran’ın soldan yaptığı ortada altı pas içinde kafayla topa dokunan Serdar Deliktaş, meşin yuvarlağı üstten auta gönderdi.
          
Torje Cim Bom'dan sonra Trabzon'u da avladı

42. dakikada Osmanlıspor öne geçti. Kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Torje, mükemmel bir vuruşla meşin yuvarlağı kalecinin sağından ağlarla buluşturdu. TT Arena'da Galatasaray'a harika bir gol atan Rumen oyuncu, bir kez daha futbolseverleri hayran bırakacak bir gol atmış oldu.


   
10 saniyede iki sarı kart gördü ve atıldı
      
45. dakikada gelişen Trabzonspor atağında hakem Deniz Ateş Bitnel faul düdüğünü çaldı. Bu karara çok sinirlenen Musa, hakemin üstüne sert bir şekilde yürüyünce sarı kart gördü. Sarı kartın ardından sinirlerini iyice kaybeden Musa, bunun üzerine hakemle burun buruna geldi ve alnıyla hakemi ittirdi.

Bu hareketinin hemen ardından ise ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı. 

Karşılaşmanın ilk yarısını Osmanlıspor 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıya belki de skoru koruma düşüncesiyle başlayan Osmanlıspor, umduğundan da kötü bir Trabzonspor bulunca fırsatları boş geçmedi ve farka gitti. 

66'da Ceza alanı yayı üzerinde topla buluşan Gabriel Torje rakiplerinin arasından geçerek ceza alanına girdi. Rumen forvetin sağ çaprazdan arka direğe gönderdiği yerden pasına, Erdal Kılıçaslan tek dokunuş yaptı ve topu ağlarla buluşturdu; 2-0.

Serdar orta yaptı, gol oldu!

70'te sağ çaprazdan ceza sahasına giren 29 yaşındaki forvet Serdar Deliktaş, içeriye çıkarmak isterken top yerden sekti ve havalandı. Serdar istediği yere gönderememesine rağmen top arka direğe aşırtma bir şekilde gitti ve Onur'un üstünden ağlarla buluştu; 3-0.

Marko Marin'den şık gol

85'te ise geçtiğimiz hafta Galatasaray maçının en iyilerinden olan Marko Marin, şık bir voleyle ceza sahası içinde topu ağlara gönderdi ve farkı ikiye indirdi. 

Bu dakikadan sonra Trabzonspor bilinçsiz bir baskıyla Osmanlıspor kalesine gelirken, ev sahibi ise kontrataklarla etkili oldu ancak golü bulamadı. 

Maçı 3-1'lik skorla sona erdi. Osmanlıspor'da kırmızı kart gören Musa Çağıran gelecek hafta Gaziantepspor deplasmanında, Trabzonspor'da sarı kart görüp cezalı duruma düşen MBia ise içerideki Torku Konyaspor maçında forma giyemeyecek.