ALİ SÜRMEN ADAYLARA TEŞEKKÜR ETTİ
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  Trabzonspor Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Sürmen Genel Kurul'da söz alarak bir konuşma yaptı. Sürmen Divan Başkanlığı Yönetimine seçilen ve Trabzonspor Başkan Adaylarını dün Kahvaltıda bir araya getiren Şükrü Kuleyin'e ve Başkan Adaylarına teşekkür etti. 

Sürmen kongrenin herkese hayırlı olmasını diliyorum diyerek "Trabzonspor'a yakışır bir kongrenin oluşması için başta yönetim kurulu olarak bütün başkan adaylarının özveride bulunması gerekiyor. Özellikle sayın Şükrü Kuleyin'in 3 başkan adayını bir aray getirmesi Trabzonspor camiası için güzel bir ortam oldu. Çok güzel bir özveri Trabzonspor camiasına güzel bir kongre yaşatmak amacı ile ortak bir divan'da karar kılmaları kongreye yakışır bir duum oldu. Farklı bakış açıları ile farklı yorumlar olacaktır. Birikimimizi daha iyi ortama sokalım ki Trabzonspr yarar bulsun. birlik ve beraberlik içinde yapılacak kongreden sonra en önemli şey Tüzük dadilatıdır. Tüzük komisyonuna yeni yönetim mutlaka katkıda bulunmalıdır. Değişikliklere bütün camianın katkı sağlaması gerekir. Mevcut tüzüğümüz şirketler mevzuatına göre düzenlenmemiştir. 

Yeni yönetime tavsiyelerimiz olacaktır. Bu tavsiyelerin en önemlisi kulübün sosyal aktivitelerinin artırılması. Eski başkanların ve Asbaşkanların yöneticilerin fikirlerinden yararlanmak için toplantılar yapmalıyız. Stadlara bayanları çekemiyoruz. 

Adaylar tansiyonu öyle düşürdülerki biraz daha zamanımız olsa tek liste ile seçime gidebilirdik." ifadelerini kullandı.