Ağaoğlu: Kulübün Tüm Borcunu Ödeseler'de Satmayacağım 

Trabzonspor, 44. Olağan Divan Kurul Toplantısı’nı bugün gerçekleştirdi. Divan Kurulu’nda konuşan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Yusuf Yazıcı ve Abdulkadir Ömür hakkında net konuşarak “160 Milyon Euro verseler bile satmayacağız” ifadesini kullandı.

Ağaoğlu “Monaco ve Lille geldi teklif yaptı ancak en son şunu söyledim ; Kulübün borcu 160 Milyon Euro. Bu rakamı getirip masanın üstüne koysanız dahi bu sene futbolcularımı satmayı düşünmüyorum. Bu oyuncular ligin en değerli futbolcuları. Onları 8-10 Milyon Eurolara satmam. Satarsam hem Trabzonspor’a hem Türk futboluna hem ekonomiye ihanet ederim. Bu çocuklar pırlanta diye geldiniz. O zaman pırlantanın gerçek değerini vereceksiniz. Ancak gelecek yıl sonunda bu sene değil.” Şeklinde konuştu.

Ağaoğlu ayrıca  "Yusuf ve Abdülkadir gibi futbolcuları sadece bir futbolcu olarak görmeyin. Onlar bir kentin futbol felsefesinin yeniden doğuşunun liderleri. Genç kuşakların rol modelleri idolleri. Onlar Trabzonspor’un dünya futbolundaki marka elçileri. Onlar aynı zamanda ülkede irtifa kaybeden Trabzonspor sempatisine yüzde 300 geri kazandıran kişilerdir. Onlara şu kadar milyon Euro diye bakamayız." ifadelerini kullandı.