Ağaoğlu, Genç'i ziyaret etti
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile yönetim kurulu üyeleri birlikte Ortahisar Belediye Başkanı Av.  Ahmet Metin Genç'i makamında ziyaret etti. Olağanüstü kongre ile Trabzonspor'da başkanlık koltuğuna oturan Ahmet Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet eden Başkan Genç, Trabzonspor'un yeni yapılanma süreci hakkında değerlendirmelerde bulundu.  
YENİ BİR HEYECAN YARATTI
Kongreyle birlikte Trabzonspor'a yeni bir heyecan geldiğini belirten Başkan Genç, "Trabzonspor zor bir süreç geçirse de bütün bu sıkıntıları aşabilecek kabiliyete sahip. Burada önemli olan şehrin bütün dinamiklerinin Trabzonspor'un geleceği için tek bir ideal uğrunda kenetlenmesi... Böyle olduğu takdirde iyi bir yönetimle birlikte başarılar da gelecektir. Ve Trabzonspor bu kısırdöngüden ve darboğazdan kurtulacaktır. Bunun olması için şehir olarak hep beraber Trabzonspor'umuzun arkasında durmalıyız, her şartta sonuç ne olursa olsun takımımıza sahip çıkmalıyız. Maddi ve manevi hiçbir destekten çekinmemeliyiz. Ancak bu şekilde yaşanan sıkıntıların üstesinden gelebiliriz." diye konuştu. 

BU YOLA KOYULDUK
Trabzonspor'un çiçeği burnunda yeni başkanı Ahmet Ağaoğlu ise verdiği desteklerden dolayı Başkan Genç'e teşekkürlerini ileterek, "Biz bir yola koyulduk. Trabzonspor'umuzu o eski efsane günlerine tekrar taşımak, o şampiyonlukları bir kez daha tattırmak... Bu uzun soluklu bir yolculuk... Her şeyin bir anda düzelmesi mümkün değil... O nedenle biraz sabırlı olmak gerekiyor. Önümüzü görmemiz lazım. Neler yapabiliriz, neler eksik, imkanlarımız neler, önümüzde ne gibi bir süreç var? gibi sorulara cevap bulmalıyız. Dolayısıyla bu sürece herkesin katılımı ve desteği çok önemli." ifadelerine yer verdi. 
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç'e plaket takdim etti.