Karşılaşma sonrasında konuşan Bordo Mavili Teknik Direktör Abdullah Avcı, “İlk yarıda 22-23’e kadar dengeli hatta elimizdeydi. ilk yarının geri kalanında rakip topu alıp oynamaya başladı. Bizde 3’lü kurmayı diğer oyuncuma derinlik demeyi planlarken mesafelerimiz açık kalmasından dolayı rakibe topu verdik. Rakip bizi koşturmaya başladı. Oyunu verirsen rakip sana sıkıntı yaratır. İkinci yarının büyük bölümü hakim bizdik. Geçiş takımıdır Roma rakip dünyanın en iyi takımlarından. Beraberliği yakaladıktan sonra fırsatlar geldi ve kazanabilirdik. Şampiyonlar Ligi takımı ve hocasına karşı oynadık. Onlar gibi bu seviyede iyi bir organizasyonla oynadık. Rakibi tamamen oyunda eline alamazsın bazen kaçar. Cebimize koyacağımız olumlu çok şey var. Olumsuzları da çalışacağız tabi. Oyuncularımızın iyi niyetli hamlelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Onları tebrik ediyoruz. Bunu kapatacağız, dersler var. Lige odaklanacağız. Sonrasında Roma’yı tekrar konuşacağız” dedi.
Avcı, “Önce Sivas, sonra Roma’ya döneceğiz. Çok yoğun geçiyor bu ay. Perşembe pazartesi oynuyoruz. Tabi ki turu atlamak için oynayacağız. Bardağın dolu tarafına bakacağız maçla ilgili. Taraftarımız bu takıma sahip çıksın, coşkularını görüyorum. Kaybetmemize rağmen desteği veriyorlar. Oyundan organizasyondan anlıyorlar” diye konuştu.

Avcı, “Koordineli bir şekilde yönetim ile çalışıyoruz. Transferiyle kampıyla yöneticilerimizle destekleriyle teşekkür ediyoruz. Karşılıklı ne dediysek yapmaya çalışıyoruz. İyi bir aile ortamı var. Oyuncular mutlu taraftar mutlu. Destek olsunlar ve güzel şeyler yapacağız. Bunun startını verdik” dedi.