Trabzonspor’un Fatih Karagümrük’ü 2-0 yendiği maçın ardından bordo mavili takımın teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;

Bir Karagümrük beni futbolcu olarak piyasaya sunan takımdır. En iyi saha planı olan takımlardan birine karşı oynadık. Bu stad 6 yıl çalıştığım stad güzel anılarımız var.

İki takımın da farklı formasyonları var. Oynadığımız en ciddi takımlardan birisi. Oyuncu eksikliğin olabilir ama plan seni ayakta tutabiliyor. İkinci bölgede merkezi kapattık. Fırsatlar yakaladık. Penaltı, kaçırdığımız pozisyonlar var. Ne yapmaya çalıştıysam ne istediysem oyuncular buna cevap verdi. Hedefe gitmek, şampiyon olmak takım savunmasını iyi yapmaktan geçiyor. Bugün seyircilerimiz yoktu ama enerjileri bizimleydi. Gelecek hafta taraftarlarımızı tribünlere bekliyorum. Bugün sadece 14. Hafta bitti kupa falan almadık. Sadece 3 puan aldık. 

Oyuncularımın oyun disiplinine uydukları için kutluyorum. Bugün takım savunmasını iyi yaptık. Disipline uyduk. İstanbul'a gelmişken evime gideceğim futbolcular yarın izin yapacak Salı günü çalışmalar başlayacak.