A Takım Futbolcuları Trabzonspor'a 2661 Forma İle Destek Verdiler 

Trabzonsporlu futbolculardan Başkan Ağaoğlu'na sürpriz .....

Ağaoğlu’na Futbolculardan Sürpriz  Ahmet Ağaoğlu’na futbolculardan sürpriz Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Akyazı’daki kulüp mağazasında forma satışı yapıp, taraftarların satın aldığı formaları imzaladığı sırada, Teknik Direktör Ünal Karaman ve futbolcular mağazaya gelerek Ağaoğlu’na sürpriz yaptı. Bordo-mavililerin yeni transferi Obi Mikel’in de telefonla katıldığı etkinliğe 150 forma satın alarak katılırken, teknik heyet ve futbolcular ise 2 bin 661 forma alarak kulübe destek oldu.

Teknik Patron Ünal Karaman ise sürpriz ile ilgili olarak, ‘’Tüm sevdiklerinin önüne koyduğu böyle bir başkanı varsa tabiki yalnız bırakmayacağız tabiki arkasındayız’’'

BAŞKAN AĞAOĞLU İDDİAYI KAYBETTİ, ŞİKE GÖNDERMESİ YAPTI

Öte yandan Trabzonspor Medya Birimi ile forma satış konusunda ili binden fazla satış olmaz iddiasını başkan Ağaoğlu kaybetti. Daha az bir satış beklediği ifade edilen Ağaoğlu, iddia ile ilgili olarak ise şike göndermesi yaptı. Teknik heyet ve A takım oyuncuların bu etkinlikte satın aldığı 2661 forma sonrası başkan Ağaoğlu, ''İddianın içerisine şike karıştı. Biliyorsunuz hayatımızın şikecilerle mücadele etmekle geçti bizim’’ diyerek gülümsedi.

AĞAOĞLU, OBİ MİKEL'E 150 FORMA SATTI

Forma satışının önemine dikkat çekmek için başkan Ağaoğlu, Obi Mikel’den 150 tane forma satın almasını istedi. Mikel ise tereddütsüz 150 forma satın alacağını söyledi.