Trabzon’da yapımı devam eden projelerin son durumlarını yerinde gören Başkan Zorluoğlu, bugün de Çukurçayır Mahallesi ile Boztepe ve Yenicuma Mahallesi bağlantı yollarında incelemelerde bulundu.

Başkan Zorluoğlu, Trabzon’un en kalabalık mahallelerinden biri olan Çukurçayır’a bağlanan Boztepe Piknik Alanı ve Yenicuma Mahallesi eski hayvan barınağı yollarında yapılması düşünülen kamulaştırma alanları ile imar planlarını yerinde inceledi. Başkan Zorluoğlu’nun denetimleri sırasında; Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Süleyman Gün ve Gürcan Başar ile ilgili daire başkanları da hazır bulundu.
 
VATANDAŞIMIZ RAHATA KAVUŞACAK
Kendisine yoğun ilgi gösteren esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Zorluoğlu “Sizlerin sorunlarını çözmek için bugün burada incelemelerde bulunuyoruz. Boztepe ve Yenicuma bağlantı yollarında yapılacak bir dizi çalışmayla, Trabzon’un en büyük mahallelerinden biri olan Çukurçayır’ın trafik sorununu büyük oranda çözmüş olacağız. Altyapı anlamında Çukurçayır Mahallemizde büyük eksiklerimiz vardı. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren önceliğimizi altyapıya verdik. Biz bir çalışma yaparken altyapıyı da düşünmek zorundayız. Bu çalışmalarımızı tamamladığımızda vatandaşımız büyük bir rahatlığa kavuşacak” dedi.

BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ 
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun ziyaretinden memnuniyet duyduklarını dile getiren vatandaşlar, “Son dönemlerde mahallemize gerek altyapı gerekse ulaşım anlamında büyük katkılarınız oldu. İnanıyoruz ki gelecekte Çukurçayır Mahallesi örnek bir mahalle haline gelecek. Yıllarca sıkıntı çektik. Sizler bu sıkıntıları çözmek için çalışıyorsunuz. Bizler de vatandaş  olarak her zaman yanınızdayız” ifadelerini kullandılar.