ZEKİ SANCAK ORTAHİSAR BELEDİYESİ'NDE BAŞLADI 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Zeki Sancak Trabzon Milli Eğitim İl Müdürlüğünde Görevini sürdürmekte iken Ortahisar Belediye Başkanlığında Uzman Olarak göreve başladı.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Uzman Olarak Görev yapmakta olan Zeki Sancak bir dönem TAKA Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanlığını'da yürütmüştü . Basın Dünyasının yakından tanıdığı isim olan Zeki Sancak Ortahisar Belediye Başkanlığına geçiş yaptı . Ortahisar Belediyesinde Uzman olarak Görevine başlayan Zeki Sancak'ı Makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulunduk.  Zeki Sancak'ı ilk ziyaret edenler Arasında www.trabzonhaber24.com Editörü Gazeteci Yazar Ömer Altıntaş, Ortahisar Belediye Başkanı Basın Danışmanı Yusuf Keskin,MHP Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Derviş Köz, Gazeteci Salih Çamoğlu,Günen Kalfa ve daha birçok Arkadaşı ziyaret ederek Makam Odasını Adeta Botanik bahçesine çevirdiler .

 Zeki Sancak Kardeşime www.trabzonhaber24.com Ailesi Adına Yeni Görevinde Başarılar diliyorum İnşallah Ortahisar Belediyesine Proje babında katkı sağlayacaktır .