YEŞİLAY KÖKSAL BOZ'LA DEVAM KARARI ALDI 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

 Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şubesi'nin birinci Olağan Genel Kurulu yapıldı. 

Tek liste ile gidilen genel kurulda şube başkanlığına seçilen Köksal Boz: "Toplumda farkındalık oluşturmak için çalışacağız. Çocuklar bağımlılığa bulaşmadan önce onları sigara, alkol ve uyuşturucu madde ve teknoloji hakkında bilinçlendirmek istiyoruz. Bütün kötü bağımlılıklarla savaşacağız" dedi.

YEŞİLAY TRABZON ŞUBESİ'NDE YENİDEN BAŞKAN SEÇİLEN BOZ KOLLARI SIVADI

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şubesi 1. Olağan Genel Kurulu şube binasında yapıldı. Divan Başkanlığını Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Mevlüt Karataş'ın yaptığı olağan genel kurul toplantısında, başkan, yönetim kurulu, denetim kurulu ile genel merkez delege seçimi yapıldı. 

Yapılan seçimin ardından oy birliği ile Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şube Başkanlığı'na Köksal Boz seçildi.

BOZ: "TOPLUMDA FARKINDALIK OLUŞTURMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ"

Başkan seçilen Köksal Boz, Yeşilay cemiyeti olarak hedeflerini anlattı. Gençlere yöneleceklerini ve toplumda bir farkındalık oluşturacaklarını ifade eden Boz: 

"Günümüz koşullarında uyuşturucunun çok farklı sahalara yayılması, çok farklı teknolojiler kullanılarak yeni uyuşturucu tiplerinin oluşmasını göz önünde bulundurursak içinde bulunduğumuz görevin de ne denli önemli olduğunu anlamış oluruz. Yeşilay'ın kutsal bir görevi var, bu görevi en iyi şekilde yapabilmek çok önemli. Bu noktada Yeşilay’ın yeni ürettiği halkı bilinçlendirme, bilgilendirme ve farkındalık oluşturma çabaları kayda değer olacaktır. 

Trabzon'da Yeşilay yeni yeni icraatlarına başlıyor. Bundan sonra yapacağımız çalışmaların halkımız tarafından Yeşilay'ı çok daha iyi tanınmasına katkı sağlayacak. Halkımıza farkındalık oluşturma konusunda yardımcı olacak ve mümkün olduğunca gençlere yönelik faaliyetler düzenlemek bizim en öncelikli hedefimiz olacaktır. Çocuklar bağımlılığa bulaşmadan önce onları sigara, alkol ve uyuşturucu madde ve teknoloji hakkında bilinçlendirmek istiyoruz. Bütün kötü bağımlılıklarla savaşacağız" dedi.

TÜRKİYE YEŞİLAY CEMİYETİ TRABZON ŞUBESİ YENİ YÖNETİM VE DENETİM KURULU İSE ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU:

YÖNETİM KURULU 

Köksal Boz (Başkan), Recep Nişancı, Mevlüt Karataş, Göksal Bankoğlu ve Aydın Gelleci. 

DENETİM KURULU

Hayri Öztürk, Nevzat Kamiloğlu ve Canan Bülbül.

GENEL MERKEZ DELEGESİ

Köksal Boz, Hayri Öztürk, Aydın Özkurt.

Haber: Aydın Gelleci - 20.02.2016