YEŞİLAY MARAŞ CADDESİ’NDE
Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şubesi, Ortahisar İlçesi Kahramanmaraş Caddesindeki yeni şube binasında ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Postane Karşısı’nda tadilatı yapılıp, açılışı gerçekleşen ilk toplantıya Türkiye Yeşilay Cemiyeti Doğu Karadeniz Bölge Koordinatörü Köksal Boz, Trabzon Şube Başkanı Işıl Demir Güner ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Yeni şube binası ve toplantının hayırlara vesile olması temennisinde bulunan Trabzon Şube Başkanı Işıl Demir Güner, “Yeşilay’ımıza Trabzon’da şube binamızı kazandırdık. Burada emeği geçen genel merkezimize çok teşekkür ediyoruz. Şube binamızda bağımlılıkla mücadele konusunda çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Ekibimiz ile birlikte şubemiz her gün açıktır. Yönetim kurulu üyelerimiz, kadın ve gençlik komisyonlarımız ve gönüllülerimiz şubemizde çalışmalarını yapabilirler” dedi.
Türkiye Yeşilay Cemiyeti Doğu Karadeniz Bölge Koordinatörü Köksal Boz, Yeşilay’ın bağımlılıkla mücadele noktasında her türlü fedakarlığı yaptığını dile getirerek, “Yeşilay’ımız bağımlılıkla mücadelede büyük fedakarlıklar gösteriyor. Trabzon’umuzda Yeşiltepe Mahallesi, Tanjant Yolu’nun hemen üstünde Bölge Koordinatörlük Ofisi, Maraş Caddesinde Şube Binamız ve Çukurçayır’da YEDAM ile birlikte 3 binada hizmet veriyoruz. Genel Merkezimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan bağımlılıkla mücadeleye bu kadar önem veriyor. Biz de ekibimiz ile birlikte elimizden gelen gayretin en iyisini göstererek, mücadelemizi ve çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Paydaşlarımız olan Milli Eğitim Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, esnaf odaları, STK’lar, dernekler, esnaflar her alanda sahada olmalıyız. Yeşilay’ın çalışmalarını her yerde anlatmalıyız. Artık sahalarda olacağız. Yeşilay’ımız artık sahada tanınıyor ve biliniyor bizler de sahaları boş bırakmayacağız” diye konuştu.