YAVUZ SELİM BULVARI RESTLEŞMESİ 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Yavuz Selim Bulvarı Görüşmeleri yapılırken öncelikli olarak söz Alan CHP Meclis Üyesi ve Grup Başkanı Cahit Erdem bizi oldu bittiye getirerek önümüze koydunuz bu projeyi bir komisyonda inceleme zamanı bile vermediniz ben olumlu oy vermeyeceğim dedi. bunun üzerine Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Cahit Erdem'e size pazartesi yazı geldi gidip dediniz mi komisyona ki ben falancıyım bunu bana anlatın incelemek istiyorum yok şimdi neden konuşuyorsun bizim için zaman çok önemli zaman geçiyor vatandaş iş bekliyor dedi.
 
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinde Yavuz Selim Bulvarı Çevresi Yerleşim yerleri Görüşmelerinde Plan üzerinde Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Gümrükçüoğlu Projenin Mimarlarından sayın Davut Çakır'da görüşlerini anlatsın bir şeyler söylemek ister dedi . konuşmak için söz verilen Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Davut Çakır ise Proje Mükemmel bir proje gelecek vadeden bir proje bu şehir 2.300 Hektar olmuş demek ki  kişi başına 70 Hektar alan gerekli bize 6.000 Hektarlık bir alan olsun ki bu şehir yaşanabilir bir şehir olsun .Kırsal bir yaşam alanı oluşturacağız burada dedikten sonra söz alan CHP Meclis Başkanı Cahit Erdem söz aldı ;

Cahit Erdem Sayın Davut Çakır'ın 2 yıl üzerine ancak sesini duyabildik dedi. Bunun üzerine Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu CHP Belediye Grup Başkanı Cahit Erdem'e Sayın Davut Çakır'ın neden sesini duyacaksınız Davut Çakır'ın bizlere Projeleri yeterli Meclise Gelme gibi bir zorunluluğu yok kaldı ki çok istiyorsanız sesini dinlemeyi Meclisten Çıkınca hemen Koridorun yanında odası gidin dinleyin kendisini dedi. 

Meclis arasında Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Davut ÇAKIR'a sorduk ;

Davut Çakır biz işimizi yaparız siyasilerin işlerine karışmayız proje üretmekle meşgulüm benim görevim Trabzon için Proje üretmek başkada söze gerek yok dedi. 

Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç ise ; 

Yavuz Selim Bulvarı Ortahisar Belediye Sınırları içinde olup Proje üzerinde arkadaşlarla çalıştık beraber gerçekten çok güzel yeşil alanı ve Spor Kompleksleri ,Yeni sanayi Bölgeleri hem Ticaret alanları hemde Konut Alanları ile Güzel bir Proje geleceğin Projesi dedi.  

Orhan Bıçakcıoğlu'da söz aldı ; 
Meclis Görüşmelerinde Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakcıoğlu'da söz alarak Projenin mükemmelliğinden bahsetti. Oylamay Geçildiğinde CHP'li Cahit Erdem Hariç Herkes Olumlu Oy Kullanırken Erdem Hayır oyu verdi.