Trabzonspor taraftarlarının yarın (pazar) günü Trabzonspor için bir meşale de sen yak Etkinliği yaşanan yangınlardan sonra iptal edildi .


Gurbetçi Gençler ;Türkiye’de son günlerde gerçekleşen yangınlar ve olumsuz olaylar nedeniyle etkinliğin ertelendiğini Açıkladı.
Gurbetçi Gençler taraftarlar grubundan yapılan açıklamada, “1 Ağustos Pazar günü (yarın) gerçekleştirmeyi planladığımız ‘Trabzonspor için bir meşale de sen yak’ organizasyonumuz ülkemizde yaşanan yangın ve sonucunda meydana gelen üzücü kayıpların artması sebebiyle ileri bir tarihe ertelenmiştir. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, milletimize sabır diliyoruz” denildi.

YOMRA ŞENLİĞİ ERTELENDİ

Yomra Belediyesi tarafından 1 Ağustos Pazar günü yapılacağı duyurulan 1. Yomra Şenliği, ülke genelinde pek çok noktada yaşanan orman yangınları nedeniyle iptal edildi. Yomra Belediyesinden yapılan açıklamada, şenliğin ileri bir tarihte gerçekleştirileceği ifade edilirken, "1 Ağustos'ta düzenleyeceğimizi duyurduğumuz 1. Yomra Şenliği'ni, ülkemizin bir çok noktasında yaşanan orman yangınları nedeniyle ileri bir tarihe ertelemiş bulunmaktayız. Orman yangınından etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, yangınların tümünün en kısa sürede kontrol altına alınmasını temenni ediyoruz" denildi.