Sakarya’nın Geyve ilçesinde misafirliğe gittikleri evde çıkan yangında hayatlarını kaybeden baba ve 3 çocuğu bugün memleketleri Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde son yolculuklarına uğurlandı.

Sakarya’nın Geyve ilçesi Bağcaz Mahallesi'ndeki arkadaşına ailesi ile birlikte misafirliğe giden baba Bayram Bekçi (37) sobadan çıkan yangında çocukları Eslem Asaf (1), Ömer Faruk (11) ve Dilara (14) ile yanarak hayatını kaybetti. Yangından yaralı olarak kurtulan Bayram Bekçi’nin eşi Pınar Bekçi (36) ve 4 yaşındaki oğlu Eymen Bekçi ise olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırıldı. Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan anne Pınar Bekçi’nin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, cenazeye katılan annenin ayakta güçlükle durduğu gözlendi. Vücudunun çeşitli yerlerinde ciddi derecede yanıklar oluşan 4 yaşındaki Eymen Bekçi ise helikopter ile Ankara Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Yangında can veren baba ve 3 çocuğu 

Baba ve 3 çocuğun cenazeleri memleketleri Trabzon’un Vakfıkebir ilçesi Çavuşlu mahallesine getirilirken, Çavuşlu Merkez Camii’nde bugün öğle namazına müteakip cenaze namazları kılındı. Trabzon Müftüsü Osman Aydın’ın kıldırdığı cenaze namazına Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu,Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta katılırken, cenaze namazında 1 yaşındaki Eslem ile ablası Dilara’nın aynı tabuta konulduğu gözlendi. Cenaze namazının ardından baba ve 3 evladı aynı mahalledeki aile kabristanlığında toprağa verildi.