Milletvekili CORA, vatandaşların talepleri ile yakından ilgilenerek ilgili kurumdaki yetkililere iletti. FINDIK ALIMLARI 1 EYLÜL’DE BAŞLAYACAK
Fındık üreticisinin, fındık alımlarımda Toprak Mahsulleri Ofisi’nin (TMO) ne zaman devreye gireceği yönündeki sorularına yanıt veren CORA, “TMO ile görüştük. 1 Eylül’de alım yapacak. Alımlarda yeni iyileştirmeler olacak. TMO'nun alım yapması başta fiyatlar olmak üzere serbest piyasayı olumlu yönde etkileyecektir. Piyasada regülasyonu sağlayacaktır.” dedi. 


AKSA YETKİLİLERİ İLE GÖRÜŞTÜ

İkisu Mahallesi’nin elektrik hatlarında yaşadığı problemi AKSA Yetkililerine ileterek hatların yenilenmesini isteyen Milletvekili CORA, Halkın otobüs seferi isteğini de ilgililere söyledi.YOMRA’DA OKULUN KULLANIMA AÇILMASINI İSTEDİLER

Yomra İkisu Mahalle sakinlerinin bir diğer talebi ise mahalledeki okulun eğitime açılması oldu. Mahalleli, mevcut okulun ilkokul olarak kullanılmasını isterken hali hazırda 65 öğrencinin taşımalı seferle Yomra merkezdeki okullara gittiği ifade edildi.

AK Parti Trabzon Milletvekili konuyla ilgili olarak Yomra İlçe Milli Eğitim Müdürü ile görüşerek taleple ilgilenmesini istedi. Ayrıca Kaymakamla görüşen CORA, belirlenen sayının yakalanması halinde okulun mevzuat engelinin aşılarak okulun açılabileceğini söyledi.

CORA, mahalle programlarını Trabzon’un en eski mahallelerinden olan Gülbaharhatun Mahallesi’ni ziyaret ederek tamamladı.