TÜRKİYE'DE İLK DEFA TRABZON'DA
Haber ve Fotoğraflar : Ömer Altıntaş / Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com   

Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Türkiye'de ilk defa Trabzon'da uyguladıkları bir uygulama ile Tüm Türkiye'ye Örnek oldular. Her hafta Cuma Günü Trabzon Ak Parti İl Binasında düzenlenecek olan Nöbetçi Milletvekili Uygulamasını bu hafta Ak Parti'nin Kedın Milletvekili Olan Av.Ayşe Sula Köseoğlu Başlattı. Ak Parti Trabzon İl Binasında Cuma sonrası Kadınlı erkekli Yüzlerce İnsanın İştirak ettiği Halk Gününde Vatandaşların dertlerini dinlemeye ve çözüm üretmeye çalışan Ak Parti Trabzon Milletvekili Av.Ayşe Sula Köseoğlu vatandaşın aşırı yığılması ve izdihamın oluşmasında rahatsız olsa'da insanları kırmadan dökmeden yardımcı olmak için tüm gayreti ile çaba sarf etti. Köseoğlu Bölgenin tek kadın Milletvekili olması dolayısı ile Ak Parti Üyeleri ve Diğer vatandaşlar onu el üstünde tutmaları görülmeye değerdi. 

Ak Parti İl Binasında Ak Parti Trabzon Milletvekili Av.Ayşe Sula Köseoğlu ile görüşmek isteyen Vatandaşlar Parti binasına girmeleri ile sıra Numarası verilip ellerine birer tane Kalem Kağıt verilerek Başvuracakları sorunlarını yazmalarını ve yazılı halde kalıcı birer dilekçe gibi Milletvekiline vermeleri sağlandı. Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu ve Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Uğur Aydın Kesinlikle hiç kimseye sıra konusunda Torpil yapmadan vatandaşların her kim olursa olsun sırasına riayet etmesi gerektiğini Gelen Vatandaşlara bıkmadna defalarca anlattılar. 

Ak Parti Trabzon Milletvekili Av.Ayşe Sula Köseoğlu bu fikrin Her Hafta  Çarşamba günü Milletvekili Arkadaşlarla toplantı yapmaktayız istişare sonucu ortaya çıkmış bir fikir biz halkımızın İşleri için Anakara'ya gelipte tek tek Dünyanın parasını ve zamanını harcamasını istemiyoruz o nedenle biz ayaklarına geleceğiz biz sorunlarını dinleyeceğiz ,Köseoğlu her hafta bir Milletvekili arkadaşının Değişim esasına göre Ak Parti Trabzon İl Binasına gelerek Cuma sonrası Halkın dertlerini dinleyip Çare bulmaya çalışacak olduğunu ifade ederken sayın Bakanımız işlerinin çok yoğun olmasından dolayı nöbete katılamayabilir sorun yok zaten biz bir havuz yaptık tüm Trabzon Halkının sorunları ve İstekleri o havuzdan takip edilecek aynı sorunları ayrı ayrı her Milletvekili'ne vermenize gerek yok sorunlar ve istekler tek çatı altında değerlendirilip çare bulunacak dedi. 

Trabzon Milletvekili Av.Ayşe Sula Köseoğlu 3 Saat Yapmayı Planladığı Halk gününü 6 Saat yapmasına rağmen biriken halkın hepsini dinleme imkanı bulamadı.,zaman yetmedi.