Protokol imza törenine TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, ARTSO Başkanı Seçkin Kurt, TTSO Meclis Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Nalbant, ARTSO Meclis Başkanı İrfan Yıldırım ile her iki odanın yönetim kurulu ve meclis üyeleri katıldı.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, her türlü proje ve çalışmalarda sadece Trabzon’u değil bölgeyi göz önüne aldıklarını ifade ederek, “Bölgenin bir bütün olarak ilerlemesini önemsiyoruz. Başta turizm olmak üzere tüm projelerimizde bölgemizin tamamına yönelik çalışmalar yapmaya özen gösteriyoruz. Artvin TSO da uzun yıllardır ortak çalışmalar yaptığımız, zaten kardeş olduğumuz bir odamız. İmzaladığımız protokolle ortak projelerimizi, çalışmalarımızı yapmaya devam edeceğiz. Bölgemiz için birlikte çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

Artvin TSO Başkanı Seçkin Kurt da Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile yürüttükleri çalışmaların bölgeye değer kattığını ifade ederek, “Bize birçok konuda destek veren Trabzon TSO ile gelecekte de güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.

Toplantıda her iki ilin tanıtımı ve illerdeki sektörlerle ilgili filmler izlendikten sonra Kardeş Oda Protokolü imzalandı. Protokole TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoglu ve ARTSO Başkanı Seçkin Kurt imza attı.

Seçkin Kurt ve beraberindeki heyet, TTSO Özel İpekyolu Müzesi’ni de geçerek müze şeref defterini imzaladı.