Trabzon Ticaret Borsası, ‘8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde borsada görev yapan bayan personelinin yanı sıra aynı katta bulunan Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği (DKİB), T.C. Vergi Denetim Müdürlüğü ve hizmet elemanlarını çiçek vererek fındıkla da onurlandırdı. 


TTB Genel Sekreteri Şükrü Erüz ve Basın Danışmanı Murat Taşkın ile birlikte Mustafa Kemal Atatürk’ün “Daha emin ve daha doğru olarak yürüyeceğimiz bir yol vardır: Büyük Türk Kadınını çalışmamıza ortak kılmaktır” sözünün yer aldığı kartvizitle birlikte papatya ve fındık hediye eden Genel Sekreter Yardımcısı Nazlı Genç,  ‘Günün anısına binamızda görev yapan bayan arkadaşlarımıza küçük de olsa bir hediye vermek istedik. Bizim vazgeçilmezimiz olan milli ürünümüz fındığımızı ve saflığın, temiz kalbin ve sevginin simgesini taşıyan papatya çiçeğini tercih ettik” dedi.


Hediyeler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen bina içerisindeki bayanlarda “Bizler için çok büyük sürpriz oldu. Trabzon Ticaret Borsası nezdinde Genel Sekreter Yardımcısı Nazlı Hanım’a bu ince düşünceleri için teşekkür ediyoruz. Çok mutlu olduk. Düşünmeleri bile yeterli” diye konuştular.