Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, mahalle ziyaretleri kapsamında Ortahisar ilçesine bağlı Yenimahalle’yi ziyaret ederek hemşehrileriyle bir araya geldi. Başkan Zorluoğlu'na TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş, Başkan Danışmanı Mehmet Karaoğlu ve ilgili daire başkanları eşlik etti.
 
SORUNLARI YERİNDE DİNLEDİ
Esnafın ve vatandaşların sorunlarını yerinde dinleyen Başkan Zorluoğlu, eksiklerin giderilmesi noktasında ilgili birim amirlerine talimat verdi. Başkan Zorluoğlu ve mahalle sakinlerinin sohbetinde öne çıkan konu, Trabzon’un yıllardır denizden uzaklaşması oldu. Trabzon’u denizle buluşturmak için projeler ürettiklerini belirten Zorluoğlu, "Gülcemal Projemiz ile vatandaşımızı yeniden denizle buluşturuyoruz. Yenimahalle'nin hemen ardında doğal bir plaj oluştu. Önceden burada denize giren vatandaşlarımız yeniden denizle buluşacak" ifadelerini kullandı.
 
ESNAFIMIZA VE VATANDAŞIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM
Trabzon'da yürütülen altyapı çalışmaları hakkında da mahalle sakinlerini bilgilendiren Başkan Zorluoğlu, "Pandemi döneminde büyük bir projeye başladık. Gayet iyi gittik. Hemen hemen bitmek üzere. Şimdi ise üstyapıya başladık. Yavaş yavaş her yer şekillenmeye başladı. Bu süreç içerisinde bizlere sabır gösteren esnafımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.