TRABZONSPOR KONGRESİNİN YÜKÜNÜ KALDIRDI 
Haber : Ömer Altıntaş / Muharrem Altıntaş / Melek Çakır  www.trabzonhaber24.com  

Trabzonspor Kongresinin yükünü ekibi ile göğüslemeyi bilen Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç Kongreye katılan Delegeler tarafından taktirle karşılandı. 

Trabzon Hayrı Gür Spor Salonunda yapılan Trabzonspor Kongresinde Trabzonspor Kulüp Başkanlarının Ortak Divan Başkanı Olarak seçilen Trabzon'un en genç İlçesi Ortahisar'ın Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç Üzerine verilen yükün ağırlığını çok iyi tahlil etmiş olacak ki bu yükün altında ezilmeden olaylara yaptığı ani müdahalelerle tarafların ateşini söndürmeyi bildi. Başkan Genç ve Ekibi günlerdir İstanbul Feshanede yorgun ve bitkin düştüğü halde Trabzonspor Kongresinin altından başarı ile kalkmayı bilmiş hem salondaki hemde çevredeki Taraftarında sevgilisi olmayı hak kazanmıştır . 

Trabzonspor Taraftarı Divan Başkanı Av.Ahmet Metin Genç'i öylesine benimsedi ki her dediğini anında yerine getirerek Başkanlarına olan güven ve saygıda bir an olsun kusur etmedi. 

Bizde www.trabzonhaber24.com Ailesi olarak Trabzonspor Kongresini sonuna kadar Başarılı bir şekilde yürüten Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç, Şükrü Kuleyin ve Ekibine Trabzon Halkı ve Trabzonspor Taraftarı adına teşekkür ediyoruz . Tebrikler Başkanım Tebrikler Divan Heyeti .