Gençcelep’in acı haber Trabzon’daki baba ocağına ulaşırken, Trabzon adeta yasa büründü.

Şehidin naaşı Hava Kuvvetlerine ait uçakla  bugün Trabzon'a gelirken şehidi havaalanında çok sayıda kişi karşıladı.

Şehidin naaşı Bulak Mahallesi'nde defnedilmek üzere cenaze aracına koyulduktan sonra büyük oğlu babasının naaşını asker selamı ile uğurladı.

Bu görüntüler ise alandakileri gözyaşına boğdu.

Havalimanında protokolün yanı sıra şehidin acılı ailesi ve yakınları da hazır bulundu. Gençcelep'in naaşı ağıtlarla ve büyük bir üzüntüyle karşılanırken şehidin çocukları babalarını asker selamıyla uğurladı.

Şehidin cenazesi Ortahisar İlçesi Bulak Mahallesinde bulunan aile kabristanlığına defnedilecek.

Trabzon Havalimanındaki Törene  Havakuvvetleri Komutanı Hasan Küçükayüz ,Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta,Ahmet Kaya,Hüseyin Örs,27-28 dönem Milletvekili Av.Ayşe Sula Köseoğlu ,Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu,Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim,Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta,Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun,Ak Parti Trabzon İl Başkanı Dr.Sezgin Mumcu,CHP İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu,Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi,CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman,Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper,Jandarma Komutanı,Hak-İş Hizmet İş Sendika Başkanı İsmail Hakkı Kaplan , daire amirleri ,aileleri,sevenleri ve basın mensupları katıldı.