Trabzon'da 10 yaşındaki C.D. adlı kızı dükkanına sokarak taciz eden 38 yaşındaki S.D. yargılandığı mahkeme tarafından 6 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Trabzon Kemerkaya Mahallesi’nde 5 Mayıs 2014 günü dükkanının önünden geçmekte olan C.D.’yi, ‘Gel seni biraz seveyim’ diyerek dükkanına sokan ve zorla taciz ettiği iddia edilen S.D. hakkında ‘basit cinsel istismar ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ iddiasıyla dava açıldı. Trabzon 2. Asliye Ceza Mahkemesi Başkanı Hakim Mazlum Kurtoğlu, güvenlik kamerası kayıtlarını da izledikten sonra S.D. hakkında 3. celsede kararını verdi. 

SOKAKTAN DÜKKANA ÇAĞIRDI

Trabzon’un Kemerkaya Mahallesi’nde 5 Mayıs 2014 günü sokakta yürüdüğü sırada bir dükkanının önünden geçmekte olan C.D.’yi ‘Gel seni biraz seveyim’ diyerek dükkanına sokan ve zorla taciz ettiği iddia edilen S.D. gözaltına alındı. C.D.’nin ailesinin yaptığı şikayet üzerine S.D. hakkında ‘basit cinsel istismar ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’ iddiasıyla dava açıldı. Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan S.D.hakkındaki iddiaları reddetti ve suçsuz olduğunu ileri sürdü. Güvenlik kamera görüntülerini izleyen mahkeme başkanı, sanık hakkında üçüncü celsede karar verdi.

6 YIL HAPİS YEDİ 4 YIL YATACAK

Trabzon 2. Asliye Ceza Mahkemesi Başkanı Hakim Mazlum Kurtoğlu, S.D. adlı sanığı hakkında hürriyeti yoksun kılma suçundan üç yıl, cinsel istismar suçundan ise 3 yıl olmak üzere toplam 6 yıl hapis cezası ile cezalandırdı. Hakim Kurtoğlu’nun verdiği karar Yargıtay tarafından onanırsa, S.D.’nin yaklaşık olarak 4 yıl cezaevinde kalacağı belirtildi.