Trabzonlu vatandaşlar, etkinliklere yoğun ilgi göstererek doyasıya eğlendi. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon’un kurtuluşu nedeniyle gerçekleştirilen etkinlikler, tüm hızıyla sürüyor. Etkinlikler çerçevesinde bugün 15 Temmuz Şehitleri ve Hürriyet Parkı’nda Mehter Konseri, Animasyon (Halka Akrobasi - Jonglör - Merdiven Şov - Akordeon Gösterisi - Robot Işık Dans Şov - Komedi İllüzyon Balon Şov) gösterileri, Motorlu Paraşüt ve Wingsuit, Bilek Güreşi Kurtuluş Turnuvası ve paten gösterisi düzenlendi.

Trabzonlu vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerde Bilek Güreşi Turnuvası’na katılan ve dereceye giren vatandaşlara çeşitli hediyeler verildi.  Binlerce vatandaşın katıldığı 15 Temmuz Şehitleri ve Hürriyet Parkı’ndaki gösteriler akşam saatlerinde son buldu. 

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin organize ettiği programların çok güzel olduğunu belirten vatandaşlar, “Bu zamana kadar bu şekilde bir kurtuluş coşkusu yaşamadık. Kentimiz böyle etkinliklere daha güzel bir hale geliyor. Bugün soğuk olmasına rağmen 15 Temmuz Şehitleri ve Hürriyet Parkı tıklım tıklım doldu. Vatandaş olarak böyle etkinliklere hasret kalmışız. Bu etkinlikleri bize yaşatan Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’na teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar. 

Trabzonlular ayrıca halk koşusu için Atatürk Alanı’nda kurulan stantlarda kayıt işlemlerini yaptırarak koşu kartlarını aldılar.