CİNATET GİBİ DUVAR KAZASI BİR İŞÇİ ÖLDÜ

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Trabzon’un Ortahisar İlçesi’ne bağlı Akyazı mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde bir konuta ait perde duvarın çökmesi sonucu Karadeniz Sahilyolu trafiğe kapanmıştı. Yol halen daha trafiğe açılmamışken bu kez ikinci bir faciaya davetiye haberi Değirmendere Mahallesi ile Kalkınma Mahallesi arasında kalan KTÜ ana kampüsü Edebiyat Fakültesi kanal inşaatından geldi.

TRABZON FORUM AVM KARŞISINDA KTÜ'YE AİT DUVAR ÇÖKTÜ Forum Alışveriş merkezi karşısında KTÜ’ye ait arazide yeni yapılacak olan Edebiyat Fakültesi binasına açılan kanal inşaatı çalışması esnasında müteahhitin iş makinelerinin oluşturduğu etki sonucu, malzemeyi tutan duvarda çatlaklar oluştu.

RUHSATSIZ DUVARDAN KOPAN KAYANIN ALTINDA BİR İŞÇİ CAN VERDİ

Çatlaklar nedeniyle zeminde tutunamayan kaya parçası taşeron firmasının işçisi Cemil Şahin (25) üzerine yuvarlandı. Düşen kayanın altında Şahin, Farabi Hastanesi'nde ameliyata alındı. Hastaneye ağır yaralı olarak kaldırılan Coşkun Şahin tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KAZAYA MARUZ KALAN AİLELER HASTANEYE AKIN ETTİ
Acı haberi alan ailesi ise Farabi Hastanesi akın etti. Anne Çoşkun'a vefat haberi verilmezken hastane önüde sinir krizi geçirerek 'Yavrum ben yandım' diyerek feryat etti.  EŞİ 8 AYLIK HAMİLEYDİ Kaza sonucu feci şekilde can veren Cemil Şahin'in evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilirken eşinin 8 aylık hamile olduğu kaydedildi. Öte yandan Cemil Şahin'in cenazesi Maçka ilçesinde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.