TRABZON'A CENNET KOKUSU DÜŞTÜ 
Haber : Melek Çakır   www.trabzonhaber24.com  Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki çatışmalarda ağır yaralanan ve Ankara GATA'da tedavi gören Trabzonlu Astsubay Kıdemli Çavuş Ünal Bıçakçı  şehit oldu.

24 yaşındaki şehit jandarma astsubayın geçtiğimiz günlerde girilen çatışmada ağır yaralanarak tedavi için Ankara'ya gönderildiği ve burada hayatını kaybettiği öğrenildi. Şehit Astsubay'ın bekar olduğu ve ailesinin Trabzon'da yaşadığı belirtildi.

Trabzon Şehidine son görevi bu gün İkindi namazına Müteakip İskenderpaşa Camiinde kılınacak cenaze namazı sonrası Trabzon Şehitliğinde defnedilecek. Trabzon İskenderpaşa Camiinde ki Cenaze merasimine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'nun yanısıra Trabzon Milletvekilleri D.rAdnan Günnar,Muhammet Balta,Av.Ayşe Sual Köseoğlu,Av.Salih Cora, Trabzon Valisi Abdi,l Celil Öz,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç ,Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün,Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu,Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan,Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ve diğer ilçe Belediye Başkanları ile çok sayıda Bürokrat ve vatandaşın katılması bekleniyor .

ŞEHİDİN TRABZON'DAKİ EVİNE ATEŞ DÜŞTÜ

Şehit Ünal Bıçakçı'nın şehit haberini ilk ablası Pınar Bıçakçı aldı. Ablası askeri yetkililerden aldığı şehit haberi üzerine, "Ablan kurban olsun sana daha sabah mesajlaştık. Kim vurdu seni hangi köpek hangi hain vurdu seni. Ölemezsin Ünal ölemezsin" diye feryat etti. Şehidin kardeşi Berna Bıçakçı ise yürekleri dağlayarak, "Ağabey ağabey seni mi öldürdüler ağabey" diye isyan etti Şehit Ünal Bıçakçı'nın Ankara'dan Diyarbakır Sur ilçesine geçici görevli gittiği öğrenilirken şehidin yarın öğle saatlerinde Trabzon'a getirileceği kaydedildi. Şehidin cenazesi yarın ikindi namazına müteakiben İskenderpaşa Camii'nde kılınacak namazın ardından Sülüklü Mezarlığına defnedilecek.