TRABZON ŞEHİDİNİ BAĞRINA GÖMDÜ 
Haber : Ömer Altıntaş   www.trabzonhaber24.com

 Trabzon Of'ta Dün Diyarbakır'da Kalleşçe Suikast silahı ile vurularak Şehit edilen Özel Harekat Polisi Polisi Necmi Çakır'ın cenaze namazını dualar eşliğinde kılarak Son Yolculuğuna uğurladı. 

Cenaze Namazına Trabzon Milletvekilleri Süleyman Soylu,Muhammet Balta,Adnan Günnar,Av.Ayşe Sula Köseoğlu,Av.Salih Cora,Ak Parti Milletvekili Adayı Ergin Aydın ,Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu,Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç,Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün,Yomra belediye Bakanı İbrahim Sağıroğlu,Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi,Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr.Mehmet Aşık,MHP Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Akrabası Davut Çakıroğlu,Of Belediye Başkanı Salim Sarıalioğlu,Jandarma Komutanı Jandarma Albay Okçin Akşit ,Trabzon Emniyet Müdürü Murat Köksal ,MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli,AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi,Ortahisar Ak Parti İl Başkanı Temel Altunbaş, Ortahisar Belediye Başkan Vekili Selahaddin Çebi, MHP Of İlçe Başkanı Mehmet Emin Hacıkerimoğlu,MHP Of İlçe Başkan Yardımcısı Mümin Çakıroğlu,Of Ülkü Ocakları Başkanı Zekeriya Ayyıldıız ,Şehidin babası Fahri ve Annesi Nuriye Çakır, Çakıroğlu Ailesi ve binlerce  sayıda vatandaş katıldı. 

Şehit Polisi son yolculuğuna dualar ve tekbirler eşliğinde yolcu ettiler .

Şehit Özel Harekat Polisi Necmi Çakır Önce çatışmada yaralanıyor hastahaneye kaldırılıyor çenesinden yaralanmış ve tedavisi yapılmış olarak taburcu edilen Çakır tekrar çatışma bölgesinde arkadaşalrını yanlız bırakmamak için Bölgeye gidiyor tekrar çatışmanın içinde olan Çakıroğlu bu sefer keskin nişancı Tüfeği Kans ile vurularak Öldürülüyor . 

www.trabzonhaber24.com Ailesi Olarak Şehidmize Allah'tan Rahmet Çakıroğlu Aileisne ve sevenlerine sabırlar diliyoruz .Türk Milletinin Başı sağ olsun . 

5 Kasım perşembe gece saatleri..
Özel harekat polislerimiz teröristler ile çatışma halindedir ve 3 polisimiz yaralanır..
Polislerimizden biri, çenesini sıyıran kurşun sebebiyle yaralanmıştır. Hastanede pansuman yapılır, dikiş atılır ve istirahat raporu yazılarak evine gönderilir..
Kendisine evine kadar refakat edecek olan askeri araca biner, "eviniz ne tarafta abi" diye soran askere "eve gitmiyoruz, çatışma bölgesine devam et. Arkadaşlarım hala çatışmada, onları yalnız bırakmak olmaz" der..
Yaralı polisimiz bir gün önce Nuriye anne ile telefon görüşmesi yapmıştır.
"Anne, bir haber duyuyorsun hemen arıyorsun, arama! Kaderde ne varsa o olur. Buralar karışık, şehit olursam ağlama ve sakın Devlete Millete kötü söz söyleme! Bu Devlet bizim, bu Vatan bizim" der..
Yaralandıktan ve ayaküstü tedavisini yaptırdıktan sonra istirahat raporu olmasına rağmen çatışma bölgesine döner ve ikinci kez hastaneye getirilir..
Fakat bu kez tedavisini yaptırıp arkadaşlarına katılma imkanı yoktur, çünkü tertemiz alnından aldığı kurşun yarasıyla Şehit olmuştur..