TRABZON ŞEHİDİN BABA EVİNE KOŞTU 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  Bu sabah 5.30 sularında Şırnak’ta polis noktasına Bomba Yüklü Araçla yapılan saldırıda iki polis şehit olmuş, 3 polisimiz ise  yaralanmıştı. Şehit düşen polislerden birisinin Trabzon Tonya İskenderli Mahallesinden Soner Yıldırım idi. 

Soner Yıldırım’ın daha önce Zonguldak Kilimli’de görev yaptığı ve bir buçuk ay önce Şırnak’a atandığı öğrenildi. Şehit Yıldırım’ın babası Muhammet Yıldırım’ın 112 ambulans şoförü olarak çalıştığı ve Trabzon’un Erdoğdu Mahallesi’nde oturduğu bildirildi. Emniyet yetkililerin baba Yıldırım’a oğlunun şehit olduğu bilgisini verdikleri öğrenildi.

ŞEHİT POLİSİN BABA OCAĞINI TRABZON VALİSİ ,BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VE EMNİYET MÜDÜRÜ ZİYARET ETTİ 

Şırnak'ta Şehit düşen Şehit Polis Soner Yıldırım'n Erdoğdu Mahallesindeki Baba Ocağına gelerek Baba Muhammet Yıldırım'ın acısını paylaşan ve Sakınleştirmeye Çalışan Trabzon Valisi Abdil Celil Öz,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Trabzon Emniyet Müdürü Köksal Boz ve diğer daire amirleri üzüntüye boğuldular kendilerini ağlamamak için zaptedemediler .