Olay sonrasında Meydan bir anda karışırken bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. 

Edinilen bilgiye göre olay Trabzon’un Ortahisar İlçesi Atatürk Alanı Meydan’da meydana geldi. İddialara göre hareket halindeki bir araçtan, Maraş Caddesinden, Gazipaşa Caddesine dönüldüğü sırada biri kadın, 4 kişi ellerinde sopalarla inerek 1 kişiye saldırdı.

Olaya ilk olarak çevredeki vatandaşlar sonra polisler müdahale etti. Vatandaşlar ile 3-4 kişilik grup arasında sözlü tartışma daha sonra kavgaya dönüşürken, polis ekipleri söz konusu kişileri alarak vatandaşların müdahalesini önlemek için Meydan Parkı içindeki polis noktasına götürdü. 

MHP İL BAŞKANI BEKİR SITKI TARIM, VATANDAŞLARI SAKİNLEŞTİRDİ
Olay olduğu sırada MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ve Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız’ın da Kızılay’ın kan verme aracında kan verdiği belirtildi.
Yaşanan olay sonrasında bölgede çok sayıda kişinin birikmesi üzerine Tarım, kalabalığa kısa bir konuşma yaparak vatandaşları sakinleştirip bir çoğunun bölgeden ayrılmasını sağladı.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINDI

Yaşanan tartışma sonrasında ise bölgeye çok sayıda polis ekibinin sevk edildiği görüldü. 5 kişinin tutulduğu Meydan’da ki polis noktasının etrafı polislerce çevrilirken çevrede geniş güvenlik önlemleri alındı.

Şahıslar ardından polislerin gözetiminde ekip otosuna bildirilirken bölgeye bakan Polis Merkezine götürüldüğü ifade edildi.