Trabzon Kocaeli’nde olacak

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Kocaeli’nde 22-25 Şubat tarihlerinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ve Kocaeli Trabzonlular Derneği tarafından yapılacak olan Anadolu Kocaeli’de ‘Trabzon Tanıtım Günleri’ sebebiyle Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Sami Durmuşoğlu, Genel Sekreter Salih Şahintürk, Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Bilal Hoş ile Mercan Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Mercan, Genel Müdür Muhammet Mercan ile birlikte Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Suavi Kaptan Lokali'nde basın toplantısı yaparak etkinlik programı ile ilgili bilgi verdiler.

Trabzon’daki 18 ilçe belediyesi, STK’lar, Büyükşehir Belediyesi ve Valiliğinde standlarının olacağı fuara İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nunda destek verdiği öğrenildi. Durmuşoğlu yaptığı açıklamada, “Kocaeli’nde yaklaşık 300 bin kadar Trabzonlu yaşıyor. Biz bu manada bir organizasyon düzenliyoruz. Trabzon tanıtım günleri adı altında ‘Trabzon Kocaeli’nde’ adlı sloganla yola çıktık. Buradaki bütün ilçe belediyeleri STK’lar Valiliğimiz,  Büyükşehir belediyemizle yaptığımız görüşmeler ve çalışmalarla birlikte bu organizasyonu gerçekleştirmeye karar verdik. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da büyük desteğiyle yola çıktık. 22-25 şubat tarihleri arasında Kocaeli’nde Trabzon yaşatılacak. Trabzon adeta Kocaeli’nde olacak. Kardeşlik bağlarımız güçlenecek” dedi.

Kocaeli Trabzonlular Derneği Başkanı Sami Durmuşoğlu bu programı düzenleyen,desteğini esirgemeyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın İbrahim Karaosmanoğlu'na tüm Trabzonlular adına teşekkürlerini iletti.

Öte yandan Kocaeli'ndeki Trabzon Tanıtım Günlerine www.trabzonhaber24.com ve www.ortahisarhaber.net Ekibi stand açarak Trabzon'un tanıtımına katkı sağlayacak .