TRABZON DORTMUND'U SALLADI 
Haber : Ömer Altıntaş / Ercüment Aydın  www.trabzonhaber24.com

 Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Trabzon Vakfı tarafından Düzenlenen her yönüyle Trabzon Dortmund tanıtım günleri açılışı muhteşem açılış konuşmaları ile başladı . 

Açılışta Trabzon Vakfı Başkanı,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı ,Trabzon Valisi ,Trabzon Eski Milletvekili Bayındırlık Bakanı Faruk Özak,Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu birer konuşma yaparak Dortmund Tanıtım günlerine destek veren herkese teşekkür ettiler. 
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanının yanısıra TBMM Başkan Vekili Akif Hamza Çebi,Trabzon Milletvekilleri Av.Ayşe Sula Köseoğlu,Muhammet Balta,Dr.Adnan Günnar,Av.Salih Cora ,Av.Haluk Pekşen ,Giresun Milletvekili ,Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç,Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün,Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan,Arsin Belediye Başkanı Dr.Erdem Şen, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen,Tonya Belediye Başkan Osman Beşel,Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Çaykara Belediye Başkanı ,Köprübaşı Belediye Başkanı Ahmet Tekke ,Ticaret Odası Başkanı ,İhracaatcılar Birliği Başkanı Hamdi Gündoğan ,Esnaf Odaları Başkanları Dernek Başkanları ve STO Lar katıldı. Avrupanın çeşitli yerlerinden açılışa Binlerce insan iştirak etti.
 
FARUK ÖZAK ONURE ETTİ
Bayındırlık ve İskan Eski Bakanı Faruk Nafiz Özak Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Akkaya, Trabzon Vakfı Başkanı ve organizasyonu yönetenleri sahneye çağırarak Tebrik etti. 

SÜLEYMAN SOYLU TERCÜMANA SEN ÇIK ARADAN BEN GAZA BASAYIM DEDİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu Açılıştaki Almanca tercümanına Sayın Dortmund Belediye Başkanı İle İlgili Konuşmamı tercüme et daha sonrada aradan çık ben gaza basayım dedi salon koptu büyük alkış aldı