İşte TURKUAZ A.Ş. Personel Alım İlanı Başvuru Sonuçları

Trabzon Büyükşehir Belediyesi 60 personel alımı gerçekleştirecek. 30 zabıta ve 30 güvenlik görevlisi alımı gerçekleştirecek olan belediye bünyesindeki TURKUAZ A.Ş.'nin personel alım ilanı sona erdi. 

Toplamda 2 bin 432 kişinin başvurduğu ilanda başvurusu kabul edilenlerin isimleri açık liste halinde yayınlandı. 1015 kişinin başvurusu onaylanırken, bu kişiler ilk olarak mülakata girecek ve sonrasında kura yöntemiyle personel alımı yapılacak.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan duyuruda da şu ifadelere yer verildi " TURKUAZ A.Ş. bünyesinde çalıştırılmak üzere 04.01.2021 tarihinde yayınlanan personel alımına ilişkin başvurusu geçerli olan adayların listesi açıklanmıştır. Açıklanan listede ismi yer almayan başvuru sahiplerinin başvuruları geçersiz sayılmıştır. Listeye itiraz etmek isteyen adayların itirazlarını, 21.01.2021 tarihi itibariyle 3 (üç) iş günü içerisinde Kurtuluş Mahallesi Devlet Sahil Yolu Caddesi No:215 Ortahisar/TRABZON adresindeki TURKUAZ A.Ş.'ye şahsen yapmaları gerekmektedir."

KAZANAN LİSTEYİ OKUMAK İÇİN LİNKİ TIKLAYINIZ 

https://kurumsal.trabzon.bel.tr/kurumsal/KurumsalBasvuru/onayli_basvurular.pdf