Ankara’da bu yıl sekizincisi düzenlenen Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri’nin ilk gününde Trabzon Belediyesi standına vatandaşların ve protokol yoğun ilgi gösterdi.

Atatürk Kültür Merkezi’nin girişinde vatandaşları karşılayan Trabzon Belediyesi standı ziyaretçilerin ilk uğrak noktası oldu. Trabzon Belediyesi standı siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından tanınmış simaları ağırladı. Standı ziyaret edenler arasında Sağlık Bakanı Prof. Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, TBMM Eski Başkanı Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, İçişleri Eski Bakanı İstanbul Milletvekili Abdülkadir Aksu, Devlet Eski Bakanı Trabzon Milletvekili Faruk Özak, Ankara Milletvekili Cevdet Erdöl, Adana Milletvekili Necati Çetinkaya, Trabzon Milletvekilleri Safiye Seymenoğlu, Aydın Bıyıklıoğlu, Volkan Canalioğlu, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Eski Valileri, Dr. Recep Kızılcık, Yılmaz Ergun, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakan Yardımcısı Aşkın Asan, Trabzon Eski Milletvekilleri Asım Aykan, Şevket Arz, Karayolları Genel Müdürü Cahit Turan, Orman ve Su Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Mahir Küçük, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Eski Başkanı Şadan Eren, Medikal Park Hastaneleri sahibi İş Adamı Maharrem Usta ve daha birçok tanınmış kişi bulunuyor.


Misafirlerine yakın ilgi gösterip ağırlayan Başkan Gümrükçüoğlu, ardından stantları gezerek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Fuarın ilgi odağı olan Trabzon Belediyesi standında bulunan hizmetlerin anlatıldığı proje fotoğraflarını vatandaşlar dikkatle incelediler.


Etkinliklerde Trabzon Belediyesi'nin standında bulunan Temel Dursun tiplemesi de ilgi uyandırdı. Trabzon Belediyesi'nin standının girişinde bulanan karikatürde Dursun Temel'e "Ula Temel Bizim Trabzon Belediyesi'nin standı nerdedur biliy misin?" sorusunu soruyor. Bu soruya Temel "Habu kadar projeden anlamay misin? Önündesun da" cevabını veriyor. Temel ile Dursun'un bu diyaloğu önünde vatandaşlar bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Trabzon Belediyesi’nin yaptığı hizmetler gurbetçi vatandaşlardan da tam not aldı.